Νίκησε η Δόξα, ελπίζει η Δερύνεια! (video)

Μία σπόντα και δύο γκάφες τερματοφυλάκων καθόρισαν το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα και στη Δερύνεια για τη φάση των 16 του κυπέλλου Coca Cola. Το τελικό 2-1 στο «Μακάρειο» δίνει μεν μια ελαφρώς καλύτερη αφετηρία στο σύλλογο της Κατωκοπιάς εν όψει του επαναληπτικού, αφήνει όμως ακέραιες ελπίδες πρόκρισης και στην Αναγέννηση, στην οποία αρκεί και η στενότερη των νικών (1-0).
 
Κόντρα και γκολ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ευθυμίου ν’ ανακόπτει προ της γραμμής πλασέ του Φοφανά (5’), ακολούθως όμως οι αξιόλογες φάσεις εξέλειψαν. Η οικοδέσποινα άνοιξε το σκορ στο 38’, όταν από εκτέλεση κόρνερ και σέντρα του Ρούντι, ο Λεονάρντο σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Φουρτάδο και κατέληξε στα δίχτυα.
 
Γκάφα Νο1
Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στα πρώτα 25 λεπτά. Ωστόσο από κόρνερ του νεοεισελθόντος Σάντσες στο 72’ ο Λεονάρντο έπιασε το σουτ, η απόκρουση ήταν εύκολη για τον Μάστρου, όμως έκανε λανθασμένη εκτίμηση, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του και ο Κορομινάς που καραδοκούσε πέτυχε το 2-0.
 
Γκάφα Νο2
Οι φιλοξενούμενοι τα έριξαν όλα στην επίθεση, δημιούργησαν κι απώλεσαν ευκαιρίες για ένα γκολ, το οποίο εν τέλει τους προσφέρθηκε στο 86’, όταν σε σέντρα Θεράποντος η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Χατζηφραγκίσκου και προσγειώθηκε στον Βέσλεμ που σε κενή εστία μείωσε στο τελικό 2-1.
ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Πουτζιουρής Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (61’ Παουλίνιο), Κένιντι, Μπραούλιο (68’ Κορομινάς), Αρετάς, Λεονάρντο, Φοφανά, Ανδρέου (71’ Σάντσες).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Γουέσλεμ, Σωτηρίου (69’ Θεράποντος), Φουρτάδο (40' Kολάνης), Ρίβας (77’ Ράτκοβιτς).


  

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου