Δόξα: Πήρε τον τελικό κι ελπίζει (video)

Και ξανά προς τη δόξα τραβά! Η βαριά ήττα από τον Άρη στο «Τσίρειο» (1-4) την περασμένη αγωνιστική δεν αποδείχθηκε ικανή να ανακόψει τη βαθμολογική αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου η Δόξα. Σ’ έναν πρόωρο τελικό για την ίδια, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη θριάμβευσε δίκαια 3-0 της Καρμιώτισσας, «ψαλίδισε» τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.
Καθ’ οδόν για την πρώτη νίκη της επί των νεοφώτιστων στην τρέχουσα περίοδο το προσφυγικό σωματείο είχε την τύχη ν’ ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε: μόλις στο 2’ ο Μπραούλιο έφυγε στην κόντρα, στην πάσα που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στα πόδια των Αρότσα, Αντάμοβιτς και στρώθηκε στον Φοφανά, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Μ’ εξαίρεση δύο προσπάθειες από Όρντος (3’) και Πόλιανετς (6’) η φιλοξενούμενη δεν έδειξε αντίδραση, ενώ η οικοδέσποινα πλησίασε τετράκις το δεύτερο τέρμα (5’ Λεονάρντο, 22’ Μπραούλιο, 25’ Γκόμες δοκάρι, 36’ Σεράν Πόλο), πριν τελικά το πετύχει με τον Κορομίνας (από έξοχη ασίστ του Ρούντι) λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (44’).
Οι όποιες ελπίδες της Καρμιώτισσας για αντεπίθεση στην επανάληψη ενταφιάστηκαν μόλις στο 47’, όταν από συνδυασμό με τον Κορομίνας ο Γκόμες με προβολή πέτυχε το 3-0. Το παιχνίδι είχε κριθεί και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου ο ρυθμός μειώθηκε σημαντικά και δεν δημιουργήθηκε άλλη αξιόλογη ευκαιρία για τέρμα.
 

ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Παουλίνιο, Λεονάρντο, Σεράν Πόλο, Ρεδόνδο - Ανινφούλ, Ρούντι (78’ Κένιντι) - Φοφανά (88’ Κάστρο), Γκόμες (83’ Σάντσεθ), Κορομίνας - Μπραούλιο.
 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (4-4-2): Ντραγκόγεβιτς - Σάλιακας, Ταραλίδης, Λογκόμπ, Γουίλερ - Αρότσα, Αντάμοβιτς - Πόλιανετς, Σταύρου - Όρντος (66’ Βαττής), Μπάρμπαρο (66’ Πάντος).
 

Δειτε Επισης

Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή