Marca: «Ο ήρωας Χιμένεθ έφερε τα πάνω - κάτω στη Super League»

H διάσημη ισπανική εφημερίδα Marca έκανε αφιέρωμα στον Μανόλο Χιμένεθ, για όσα πετυχαίνει εφέτος ο συμπατριώτης τους με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτηρίζεται ως ήρωας που έχει φέρει τα πάνω, κάτω στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξαναφέρει τα χαμόγελα στην ΑΕΚ, η οποία είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που δίνει το παρών σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι μέσα σε τρεις στόχους. Έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν, ενώ η τελευταία του είχε καταγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο. Είναι κοντά στο να "καταστρέψει" την ηγεμονία του Ολυμπιακού και ονειρεύεται να πάρει πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1994" σημειώνεται στο αφιέρωμα της Marca.

Αναφορά γίνεται στις 14 νίκες και στις εννέα ισοπαλίες του Δικεφάλου, στα 42 γκολ που έχει βάλει και στα δέκα που έχει δεχτεί, αλλά και στους "παλιόφιλους της La Liga, τους Αραούχο, Λιβάια, Μοράν και Τσιγκρίνσκι". Οι Ισπανοί έκαναν λόγο για το "χαμηλό επίπεδο των τελευταίων ετών που είχε ως συνέπεια να παίρνει εύκολα τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά, αυτή τη σεζόν δύο ομάδες που ιδρύθηκαν από πρόσφυγες της τωρινής Κωνσταντινούπολης, έχουν φέρει τα πάνω, κάτω στην ηγεμονία των παικτών του Όσκαρ Γκαρθία. Απομένουν εννέα αγωνιστικές και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ πάνε για τον τίτλο".

Στο τέλος του θέματος η Marca αναφέρεται στους τίτλους που έχει κατακτήσει η ΑΕΚ, στον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία λόγω χρεών, αλλά και στη δυναμική που έχει πλέον χάρη στην "αποτελεσματική αθλητική και οικονομική διαχείριση".

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ