Απρόσμενη εξέλιξη με Σικόρσκι στον Άρη

Απρόσμενη εξέλιξη με Ντάνιελ Σικόρσκι στον Άρη, καθώς αναμένεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να γίνε ο ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας!

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού, «ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντάνιελ Σικόρσκι, κρεμμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά συνεχίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου και στην ομάδα μας από ένα άλλο πόστο. Αυτό του αθλητικού διευθυντή.

Ο Σικόρσκι διαθέτει πολλές εμπειρίες και γνωριμίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς στη μακρά καριέρα του, αγωνίστηκε σε Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Ελβετία, Ρωσία, Ρουμανία, Ισπανία και Κύπρο. Με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε τα τελευταία 3 χρόνια έχοντας συνολικά 70 συμμετοχές και 31 γκολ».

Προστίθεται ακόμη ότι, «πλέον, ως αθλητικός διευθυντής θα έχει ένα υποστηρικτικό ρόλο στην ομάδα και θα είναι ο σύνδεσμος του προπονητικού τιμ με τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Ταυτόχρονα, μαζί με τον Ζόελ Νταμάχου που έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή, θα τρέχουν τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν αξιολογηθεί θετικά για την ομάδα μας, αξιοποιώντας και τις γνωριμίες τους σε χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής. Ευχόμαστε στο Σικόρσκι καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο».

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»