Σα Πίντο: Είπα ήρθαμε για να κερδίσουμε και κερδίσαμε, διορθώσαμε πράγματα

Ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Βοϊβοντίνα και την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Conference League, ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Μιλώντας στην Cablenet μετά το πέρας του παιχνιδιού ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «το παιχνίδι πήγε όπως το υπολογίσαμε. Ήταν αρκετά απαιτητικοί, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο αυτό πιστεύω, δεν είχαν κάτι να χάσουν, πάλεψαν, εμείς δεν ήμασταν τόσο απαιτητικοί, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο μας και ήταν δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά που μίλησα με τους παίχτες αλλάξαμε κάποια πράγματα. Τους είπα ότι αν συνεχίζαμε έτσι θα χάναμε. Ήμασταν πιο ήρεμοι με την μπάλα, είχαμε κινητικότητα, επιλογές, μειώσαμε τα λάθη, γίναμε πιο γρήγοροι. Διορθώσαμε πράγματα, γεμίσαμε το κέντρο με τον Πέτροβιτς, μειώσαμε τις επικίνδυνες καταστάσεις, σκοράραμε και μετά δεν τους δώσαμε ευκαιρία. Πιστεύω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είναι καλύτερα να δουλεύεις με νίκες. Δίνουν αυτοπεποίθηση, χαμόγελα, καλό περιβάλλον. Είμαστε ομάδα που παίζει πάντα για να κερδίζει. Όπως είπα χθες ήρθαμε για να κερδίσουμε και κερδίσαμε».

Για τις αλλαγές και ότι βοήθησαν είπε ότι, «φυσικά, αναλύω πάντα τα πράγματα. Βλέπεις καλά πράγματα και κάποια που πρέπει να διορθώσεις».

Για την Ντίλα Γκόρι, την επόμενη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «έχουμε ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Τώρα θα απολαύσουμε την πρόκριση».

Για τον Πέτροβιτς πρόσθεσε πως, «δεν είναι έτοιμος ακόμη για 90λεπτο. Θα τον πάρουμε βήμα-βήμα, χρειάζεται χρόνο, όμως με την εμπειρία του και το πνεύμα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο θα βοηθήσει»

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»