«Αυτό που καλείται να κάνει ο Τιμούρ είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική Κύπρου απέναντι στη Σκωτία, αύριο στην Αρένα, μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Άντρος Κουλουμπρής, στον Super Sport FM.

«Είναι μια δύσκολη προσπάθεια. Πάντοτε υπάρχει πίστη και αισιοδοξία και καλούνται οι διεθνείς μας να δώσουν τα πάντα. Καλούνται να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Το σημαντικό για εμένα είναι το κομμάτι της ομοιογένειας, πέραν της κατάστασης της οποίας πρέπει να βρίσκονται στον αγώνα. Έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν οι παίκτες μας. Αυτό που καλείται να κάνει ο Τιμούρ είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να ανταπεξέλθει των δυσκολιών η ομάδα μας. Το θετικό σε αυτή την προσπάθεια είναι πως ο Κύπριος φίλαθλος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ θετικό που έχουμε sold out στον αγώνα με τη Σκωτία. Είναι σημαντικό να στηρίξει ο κόσμος τους παίκτες, να νιώσουν και οι διεθνείς μας τον παλμό», είπε.

Και συνέχισε: «Η Σκωτία έχει το απόλυτο. Έχει πετύχει εννιά γκολ και δέχθηκε μόλις ένα και αυτό πρέπει να κάνουμε αναφορά. Για εμένα σε τέτοιου είδους παιχνίδια σημαντικό ρόλο παίζει η συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν να τις αξιοποιήσουμε».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος