Η ξεκάθαρη τοποθέτηση της Πάφου στα περί ενδιαφέροντος για Σαρφό

Για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Άρη αλλά και τις φήμες που θέλουν την ομάδα της Πάφου να ενδιαφέρεται για τον Σαρφό, μίλησε ο Χάρης Θεοχάρους.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο γενικός διευθυντής της Πάφου ανέφερε πως, «τα τελευταία δύο χρόνια τα παιχνίδια μεταξύ μας αφήνουν το φίλαθλο κοινό πολύ ικανοποιημένο. Όχι εμάς, γιατί αν και παίξαμε πολλά παιχνίδια, δεν πήραμε νίκες. Θέλουμε να αλλάξουμε το αρνητικό σερί. Θα έχουμε αρκετά καλά παιχνίδια την φετινή χρονιά. Ήδη οι πρώτες αγωνιστικές αυτό δείχνουν. Αυτό θέλουμε από το ποδόσφαιρό μας και γι αυτό πηγαίνει και ο κόσμος στο γήπεδο. Τραυματίας είναι μόνο ο Μελούσο και ευελπιστούμε πως θα έχουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για τα εισιτήρια του αγώνα πρόσθεσε ότι, «Έχουμε πάρει κοντά στις 2000 εισιτήρια. Έχουν φύγει μέχρι τώρα 780 εισιτήρια από χθες το μεσημέρι που άνοιξαν τα ταμεία. Υπάρχει τρομερή ζήτηση. Ο κόσμος είναι κοντά και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πέρα των 1500 εισιτηρίων και θα σπάσουμε ρεκόρ».

Σε ερώτηση σε ποιο σημείο ετοιμότητας είναι η Πάφος, είπε ότι «ούτε στο 50% δεν είμαστε, από όσο νομίζω. Έγιναν προσθήκες της τελευταίας στιγμής, θα χρειαστούν προσαρμογή αυτοί οι παίκτες. Είμαι σίγουρος πως στον δεύτερο γύρο θα είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα και μένει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για την περίπτωση του Σαρφο ο κ. Θεοχάρους ανέφερε ότι, «δεν υπήρξε καμία επίσημη κρούση και δεν είναι σωστό για χάρη μίας είδησης να μπαίνει ένας λανθασμένος τίτλος επειδή είπε ο φίλος Πολύβιος Παλιούρας ότι κάθε καλός ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος