Μιλόγεβιτς: Φέτος η ομάδα είναι καινούρια και θέλει υπομονή

Yπομονή στον κόσμο του Απόλλωνα, συνέστηνε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως, «νομίζω ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Ο Σούσιτς είναι ένας πολύ επιθετικός παίχτης, ο Σαρφό και ο Εντονγκαλά μας δημιούργησαν προβλήματα. Εμείς αγωνιστήκαμε σήμερα με τέσσερις παίκτες από τους παλιούς. Πρέπει να γνωρίσω τον χαρακτήρα του κάθε παίχτη, κι αυτοί σήμερα έπαιξαν ένα ντέρμπι είναι μια εμπειρία που δεν είναι εύκολη. Για μένα είναι σημαντικό να δω ποιοι έχουν χαρακτήρα για τέτοια παιχνίδια, γιατί δεν είναι αρκετό να είσαι μόνο καλός παίχτης. Ο Σαγκάλ είναι πολύ ποιοτικός, μετά από απόφαση είπαμε ότι σήμερα δεν θα έπαιζε περισσότερο από 40 λεπτά. Περιμένω πάρα πολλά από αυτόν.

Είχαμε πολλά θέματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα τα διορθώσουμε. Φέτος η ομάδα είναι καινούρια και θέλει υπομονή. Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετρούν. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, είναι δύσκολη χρονιά. Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα έπαιξε με μόνο δύο καινούριους και στο ποδόσφαιρο αυτό λέει πολλά. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βλέπουμε το επόμενο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «αυτό το διάστημα δεν με ξέρουν οι παίχτες. Είναι καλοί οι ποδοσφαιριστές και καλοί άνθρωποι, πρέπει να δίνουν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να πετύχουμε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν κυρίως να καταλάβουμε τι σημαίνει να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο με πολύ καλές ομάδες, είναι πιο δυνατό από πέρσι. Οι φίλαθλοι θέλουν καλό ποδόσφαιρο».

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα