Στην αντεπίθεση η Ομόνοια για Ηλία-«Αποκλειστική ευθύνη σε Εθνικό και Κίκη Φιλίππου»

Βγαίνει μπροστά η Ομόνοια και τοποθετείται, μετά την ανακοίνωση του Εθνικού Άχνας και το ναυάγιο στη μεταγραφή του Μάριου Ηλία στους πράσινους.

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου αναφέρει ότι, «δυστυχώς η μετεγγραφή του Μάριου Ηλία στην Ομόνοια δεν μπορεί να προχωρήσει και την αποκλειστική ευθύνη για την κατάληξη αυτή την έχει ο Εθνικός Άχνας και ο Πρόεδρος, Κίκης Φιλίππου».

Προσθέτοντας ότι, «σε δύο περιπτώσεις ικανοποιήσαμε πλήρως της απαιτήσεις του Εθνικού, τόσο όσο αφορά το χρηματικό ποσό, όσο και στον τρόπο αποπληρωμής. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Εθνικός ζήτησε να αλλάξουν οι όροι μετά την επίτευξη μεταξύ μας συμφωνίας. Η άδεια από τον Εθνικό για να διαπραγματευτούμε με τον Μάριο Ηλία μας δόθηκε μετά που είχαμε συμφωνήσει με τον Εθνικό την πρώτη φορά. Η δεύτερη φορά που συμφωνήσαμε ήταν την Κυριακή (χθες) το πρωί, ωστόσο μέχρι το απόγευμα παρουσίασε ξανά άλλες απαιτήσεις ο Εθνικός».

Παράλληλα υπέδειξε ότι, «ακόμη και σήμερα, αποστείλαμε στον Εθνικό το συμβόλαιο όπως ακριβώς το ήθελε ο Εθνικός, με το χρηματικό ποσό που συμφωνήσαμε και τους τρόπους αποπληρωμής που ζήτησε ο Εθνικός, ωστόσο ο κ. Κίκης Φιλίππου δεν ανταποκρινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ούτε απαντούσε τα τηλεφωνήματά μας. Μάλιστα, επικοινωνήσαμε και με στενούς του συνεργάτες για να τον εντοπίσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν ούτε αυτοί. Τελικά, η απάντηση του Εθνικού δόθηκε με ανακοίνωση μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μας με τον Άρη».

Επιπλέον ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας ξεκαθαρίζει ότι, «με τον Μάριο Ηλία είχαμε συμφωνήσει πλήρως τους όρους της συνεργασίας μας. Αυτό που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας από τον Εθνικό Άχνας. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει συνάψει αρκετές συμφωνίες για ποδοσφαιριστές με αξιόλογους Συλλόγους από το εξωτερικό. Με όλους τους Συλλόγους είχαμε εξαιρετική επικοινωνία και δημιουργήσαμε πολύ καλές σχέσεις. Τέτοια αντιμετώπιση όπως αυτήν που είχαμε από τον Εθνικό Άχνας αυτές τις μέρες που διαπραγματευόμαστε για τον Μάριο Ηλία, δεν μας έτυχε ποτέ ξανά».

Ακόμη ο Ανδρέας Δημητρίου σημειώνει πως, «αθέτηση των συμφωνηθέντων, μια να λέει άλφα και μια βήτα, έλλειψη επικοινωνίας και το κερασάκι στην τούρτα η χθεσινή παρουσία του κ. Φιλίππου στη Cytavision, όπου σε ένα κρεσέντο διαστρέβλωσης των γεγονότων επιχείρησε να χρεώσει το ναυάγιο της μετεγγραφής του Μάριου Ηλία στην Ομόνοια, τη στιγμή που ο μοναδικός λόγος που δεν έγινε αυτή η μετεγγραφή είναι ο Εθνικός Άχνας και ο ίδιος. Επιπλέον, βλέπαμε διαρκώς διαρροές στα ΜΜΕ για θέματα που συζητούσαμε σχετικά με τη μετεγγραφή, πάντα παρουσιαζόμενα με την… οπτική γωνία του Εθνικού. Λυπούμαστε που το λέμε αλλά εισπράξαμε εμπάθεια για την Ομόνοια. Και μάλλον δεν είναι τυχαία που η Ομόνοια ούτε κατά το παρελθόν, όταν διεκδίκησε ξανά παίκτη από τον Εθνικό Άχνας και πάλι δεν τα είχε καταφέρει. Δικαιώθηκαν όσοι μας έλεγαν πως θα ήταν αδύνατο η Ομόνοια να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από τον Εθνικό».

Καταλήγοντας ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας αναφέρει πως, «δυστυχώς και για τον ίδιο τον Μάριο Ηλία, που έδειξε τρομερή επιθυμία για να ενταχθεί στην Ομόνοια και μεγάλο σεβασμό στην ομάδα μας και τον κόσμο μας, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή με αυτά τα δεδομένα».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Futsal για τον αγώνα με την Ουκρανία
Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα βρίσκεται στην Ανδόρα η Εθνική ομάδα Γυναικών
«Είναι ανεπιθύμητο αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ... Ο Απόλλων δεν αποτελεί εύκολη λεία»
Παραμένει στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί
Απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας, Κόριν Μπρουκς
Νίκη με 0-2 για Νέα Σαλαμίνα επί Ομόνοιας Αραδίππου στον Β’ Όμιλο Cyprus League
Ευθείες βολές ΑΕΚ σε Σπιλέφσκι με χαρακτηρισμούς για αλάζονεία-Αντέστρεψε τα πυρά ο Άρης
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Τροχαίο για την προπονήτρια του Παναθηναϊκού, χτύπησε οδηγό μοτοσυκλέτας
Από τη Μπαρτσελόνα σε κατάστημα αθλητικών ειδών-Η νέα δουλειά του Ζερεμί Ματιέ