«Δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε 3-4 προπονήσεις, προσπαθεί να βάλει καινούρια στοιχεία»

Για τη νίκη της ΑΕΛ επί του Οθέλλου αλλά και το ντεμπούτο του Τόνι Κοσκέλα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Πλουτής Αβράαμ ανέφερε πως «ήταν μια νίκη που τη θέλαμε, άργησε πάρα πολύ να έρθει. Στόχος ήταν η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου μας προπονητή. Πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες. Από το χθεσινό παιχνίδι πρέπει να δούμε και τα θετικά και τα αρνητικά. Είδαμε δυο πρόσωπα από την ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι. Είδαμε ένα ενθαρρυντικό πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη είδαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα στο 2ο ημίχρονο. Δώσαμε χώρο και δεν πιέσαμε τον αντίπαλο και αυτές δεν ήταν οδηγίες του προπονητή μας. Ευτυχώς σκόραρε ο Μεντόσα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ντεμπούτο του Κόσκελα είπε πως, «δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε 3-4 προπονήσεις. Θέλει χρόνο, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά. Προσπαθεί να βάλει καινούρια στοιχεία μέσα στην ομάδα. Πρέπει να μεγαλώσουμε το καλό διάστημα της ομάδας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τα αγωνιστικά ότι, «επανέρχονται οι Φιλίποβιτς και Μόρσει. Θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο Γερολεμου, ο οποίος προπονείται κανονικά. Ο Μεντόσα έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Θα παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα και θα απουσιάσει στο επόμενο».

Δειτε Επισης

Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»