Επανήλθε και απολογείται ο Βιολάρης μετά το σάλο-«Δικαιολογημένα προκάλεσε τα δυσμενή σχόλια»

Σε δημόσια απολογία προχώρησε ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις τους, τόσο στην κοινή γνώση, όσο και στην Επίτροπο Ισότητας των Φύλων κα Τζόζη Χριστοδούλου, η οποία απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ, αλλά και της ΚΟΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κόκκινη από Επίτροπο Ισότητας σε Βιολάρη-«Κανονικοποιεί την κουλτούρα του βιασμού, υποβιβάζει τη σοβαρότητα»

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Καρμιώτισσα, σε δηλώσεις του στην κάμερα της primetel, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας είπε την φράση «όταν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό, απόλαυσέ τον».

Σήμερα, επανήλθε και μέσω ανακοίνωσης ανέφερε πως, «αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις που είχα προβεί στο τέλος του αγώνα του Σάββατου 20.10.2023, μεταξύ των ομαδων ΑΕΚ Λάρνακας – Καρμιώτισσας FC, επιθυμώ να εκφράσω τις ειλικρινές μου απολογίες για τον ατυχή τρόπο έκφρασης μου, ο οποίος δικαιολογημένα προκάλεσε τα δυσμενή σχόλια του φίλαθλου κοινού και όχι μόνο».

«Θέλω επίσης να αναφέρω ότι δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να θίξω την αξιοπρέπεια και την υπόστασης κανενός συνανθρώπου μας. Τελειώνοντας εκφράζω για ακόμα μια φορά τις ειλικρινείς απολογίες μου για την τυχόν αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί. Ευχαριστώ για την κατανόηση», καταλήγει στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική