Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ μετά το «όχι» του Εφετείου της ΚΟΠ για μείωση της ποινής του Σα Πίντο

Δυσαρεστημένοι στον ΑΠΟΕΛ, μετά την απόφαση του Εφετείου της ΚΟΠ να μη μειώσει την ποινή που επιβλήθηκε στον προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος της Λευκωσίας αναφέρει πως, «η απόφαση του Εφετείου να μην μειώσει την 4μηνη τιμωρία του προπονητή μας Ricardo Sá Pinto παρά του ότι τέθηκαν ενώπιον του όλα τα δεδομένα, μας δυσαρεστεί ιδιαίτερα».

Παράλληλα προσθέτει ότι, «κυρίως γιατί αποδεικνύει αυτό που είχαμε αναφέρει και στην ανακοίνωση μας, μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Ότι δηλαδή σε σχέση με παραπομπές που αφορούν σε μέλη του ΑΠΟΕΛ, τα δικαστικά όργανα της ΚΟΠ εξαντλούν την αυστηρότητα τους ενώ για άλλες ομάδες, οι αποφάσεις δεν είναι ισοβαρείς. Και αυτό ξεκάθαρα συνέβηκε και σε αυτή την περίπτωση και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εντός των μελών του Εφετείου υπήρξε διαφωνία για τη διατήρηση της ποινής ή την απόφαση για μείωση της». 

Επιπρόσθετα οι γαλαζοκίτρινοι τονίζουν πως, «έχουμε πλέον εξαντλήσει όλες τις διαθέσιμες διαδικασίες. Πλέον το θέμα της εξοντωτικής από πλευράς των δικαστικών οργάνων της ΚΟΠ, τιμωρίας του προπονητή μας είναι ένα ζήτημα που θα αντιμετωπίσουμε έχοντας ως προτεραιότητα τον όσο το δυνατό ελάχιστο επηρεασμό της ομάδας. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι προς τους στόχους μας και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, το ερχόμενο Σάββατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα