Καμπάνα της FIFA στον Άλεφ Μάνγκα-Δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Πάφο

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει για τον ποδοσφαιριστή της Πάφου, Άλεφ Μάγνκα, καθώς η FIFA ειδοποίησε τον Βραζιλιάνος άσος πως η ποινή του ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί πλέον με την παφιακή ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Βραζιλίας αναφέρουν πως η FIFA ειδοποίησε τον ποδοσφαιριστή για την ποινή του.

Η ποινή του Άλεφ Μάνγκα σχετίζεται με συμμετοχή του σε κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων. Συγκεκριμένα, o 28χρονος κατηγορήθηκε πως δωροδοκήθηκε με 11.000 δολάρια, με σκοπό να κάνει τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον τιμωρήσει με κόκκινη κάρτα.

«Όντως αρνητική εξέλιξη από την άποψη πως μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη. Υπήρχε από την αρχή αυτό το ρίσκο και γνωρίζαμε για αυτή την κατάσταση. Θεωρούσαμε όμως ότι ήταν απομακρυσμένο. Υπάρχουν οι δικλείδες ασφαλείας για να είμαστε καλυμμένοι ως ομάδα. Υπάρχει το δικαίωμα για έφεση και θα παρακολουθήσουμε στενά το θέμα. Προσπαθούμε για όλους τους παίκτες να είμαστε καλυμμένοι με δικλείδες ασφαλείας για να είμαστε καλυμμένοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας στον ΣΠΟΡ FM.

Σε ερώτηση εάν θα μείνει στην Κύπρο ή αν θα πάει στη χώρα του είπε ότι, «θα δούμε και την απόφαση του ιδίου εάν θέλει να προπονείται με την ομάδα μας. Δεν θα του το απαγορεύσουμε. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αν και θεωρούμε πως υπάρχουν καλοί παίκτες για να αναπληρώσουν το κενό του. Το είδαμε και με τον Απόλλωνα. Ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα