Η ειδική αναφορά του Όλτρα στον Κρέσπο-«Ο ΑΠΟΕΛ έχει παίκτες υψηλού επιπέδου»

Για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στην Αρένα για την 10η αγωνιστική, κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της ΑΕΚ, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Για το ντέρμπι ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας ανέφερε πως, «για εμένα έχουν πολύ καλό επιτελείο, ξέρουν πως να παίξουν γιατί είναι εργατικοί και καλοί παίκτες. Γνωρίζω τον Κρέσπο γιατί ήμουν προπονητής του στην Ισπανία μια σεζόν και είναι υψηλού επιπέδου. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες, δεν θέλω να πως αυτός ή αυτός, γιατί όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλοί για εμένα. Υψηλού επιπέδου και καλής ποιότητας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «αυτό το ντέρμπι είναι το πρώτο στο γήπεδο μας και πρέπει να αγωνιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παίξουμε συγκεντρωμένα με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα τα τελευταία παιχνίδι, αλλά κάνοντας περισσότερα πράγματα στην επίθεση για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Συγκρίνοντας το τελευταίο ντέρμπι με την Ομόνοια ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε πως, «στην επίθεση ήμασταν αργοί και προβλέψιμοι. Πρέπει να επιτεθούμε στον χώρο για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να κοιτάζουμε πάντα πίσω από την αμυντική γραμμή και όχι πάντα μπροστά από αυτή τη γραμμή. Να έχουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες και σέντρες και να είμαστε σοβαροί».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα στην ΑΕΚ ο Όλτρα ανέφερε πως, θα έχει διαθέσιμο τον Γκαρσία, ενώ θα μείνουν εκτός οι Κατελάρης και Κάσας.

Ολόκληρες οι δηλώσεις του

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»