Γκαγιέγο: Aυτή η ήττα θα μας δέσει σαν ομάδα, τώρα βλέπουμε την Ομόνοια

«Πολύ καλή ομάδα η Πάφος με καλό προπονητή. Είχαμε εμείς την κατοχή. Aναγκάσαμε την Πάφο να μας την δώσει. Αυτή την Ανόρθωση θέλω να βλέπω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο καταφέραμε να σταθούμε και να παίξουμε αρκετά καλά. Σκληρό το αποτέλεσμα, είμαι περήφανος για όλα εκτός από το αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε», δήλωσε ο Νταβίντ Γκαγιέγο μετά το τέλος του ματς με την Πάφο και την ήττα της ομάδας του.

Όπως δήλωσε για τις αλλαγές που έκανε, «ο Γουαρίς πίεσε αρκετά και είχε δώσει πολλές δυνάμεις. Ένιωσα ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή. Έπρεπε να ανανεώσουμε δυνάμεις. Στον Ουαρίς είπα ότι είχε ένα φανταστικό παιχνίδι, έπρεπε να κάνει περισσότερα τελειώματα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «αυτή η ήττα θα μας δέσει σαν ομάδα, τώρα βλέπουμε την Ομόνοια. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι να δώσουμε μάχη για τον κόσμο μας. Δίνω συγχαρητήρια τόσο στον κόσμο, όσο και στην ομάδα από την σημερινή παρουσία».

Δειτε Επισης

Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Τροχαίο για την προπονήτρια του Παναθηναϊκού, χτύπησε οδηγό μοτοσυκλέτας
Από τη Μπαρτσελόνα σε κατάστημα αθλητικών ειδών-Η νέα δουλειά του Ζερεμί Ματιέ
Πέθανε κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ ο Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής, Χόρχε Μπολάνιο
Απάντησε για τα περί διεκδίκησης της προεδρίας της ΚΟΠ ο Δημοσθένους-«Μπορεί να μπήκε μουγιούι στο μάτι του Φελλά»
Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ προκρίθηκαν στο Final-4 του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Η Ιντιάνα νίκησε τον τριπλό Γιόκιτς, που σταμάτησε στους 41 πόντους
«Συλλυπητήρια στον πρόεδρο, η νίκη ήταν με τη σκέψη σε αυτόν»
Ο Παυλίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπενφίκα που κάνει χατ-τρικ στην έδρα της Πόρτο