«Θεωρούμε ότι χάσαμε από μόνοι μας, μας έλειπαν εφτά ποδοσφαιριστές»

Στην ήττα από την Ομόνοια και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε πως, «καταρχάς συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Θεωρώ ότι πληρώσαμε τα λάθη μας και κέρδισε η ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου. Όταν κάνεις τέτοια λάθη σε έτσι παιχνίδια εννοείται πως είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να έχεις βαθμολογικό κέρδος. Θεωρούμε ότι χάσαμε από μόνοι μας. Κρίθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, χωρίς λάθη από το διαιτητή, ήταν μια άψογη διαιτησία. Δεν μας απείλησε ιδιαίτερα η Ομόνοια, οι ίδιοι γυρίσαμε την πλάστιγγα προς τον αντίπαλο με εύκολα λάθη αμυντικά. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να έχουμε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Επηρεαστήκαμε χωρίς δικαιολογία και από τις πολλές απουσίες. Μας έλειπαν εφτά ποδοσφαιριστές. Είναι μακρύς όμως ο δρόμος. Έτσι θα παίζεται το πρωτάθλημα. Χρειάζεται σωστή ψυχολογική διαχείριση. Αισθανόμαστε δυνατοί ψυχολογικά»

Για τις δύο σερί ήττες είπε πως, «είναι μέσα στο παιχνίδι. Όσα λάθη δεν κάναμε πιο πριν, τα κάναμε μαζεμένα σε αυτά τα παιχνίδια. Είναι και κάποιες συγκυρίες, όπως η αποβολή του Χάμπου, κάποιοι τραυματισμοί στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια, που χάσαμε τον Βάργκα. Γενικά είναι κάποια πράγματα που δεν λειτούργησαν όπως θα θέλαμε».

Για τις μικρές διαφορές στο πρωτάθλημα είπε ότι, «το σκηνικό θα ανατραπεί πολλές φορές μέχρι το τέλος. Σας είπα και όταν ήμασταν στην πρώτη θέση πως δεν μας ενδιαφέρει που είμαστε τώρα αλλά το Μάιο. Θα παίξουν όλοι με όλους. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και ηρεμία. Ο Απόλλωνας θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε πως, «αυτή τη φορά αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν βλέπουμε τι κάνουν οι αντίπαλοι, αλλά το τι κάνουμε εμείς για να κερδίσουμε»

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη