Ξεκαθαρίζει για τις μεταγραφές ο Φανούριος-Δύο επιλογές του Ματσίν, η μία προτάθηκε από Παπαϊωάννου

Για τις μεταγραφές του Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως οι Μπακένγκα και Αρτεάν είναι επιλογές του Πάμπλο Μπατσίν και πως ο Σάντος προτάθηκε στον Ισπανό τεχνικός από τον Μάκη Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως, «μετά το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, ο Απόλλωνας υπολείπεται αρκετούς βαθμούς από την έκτη θέση. Εννοείται ότι θα παλέψουμε τους διεκδικήσιμους βαθμούς, έχουμε υποχρέωση και χρέος για την ιστορία του Απόλλωνα να εξαντλήσουμε τα περιθώριά για να μπούμε στην εξάδα. Έχει και η ΑΕΚ ένα δύσκολο πρόγραμμα όπως κι εμείς, θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εξαντλήσουμε κάθε μαθηματική πιθανότητα».

Για την προσθήκη του Αντριάν Αρτεάν είπε ότι, «προχωρήσαμε σε τρεις προσθήκες. Παίκτες της ίδιας φιλοσοφία με το πλάνο που έχει ο κ. Ματσίν για τον Απόλλωνα του… αύριο. Είπαμε ότι θα δώσουμε όλο τον χρόνο για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι με πολλή υπομονή, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες. Τους Μπακένγκα και Αρτεάν τους αξιολόγησε ο ίδιος ο προπονητής και ήταν καθαρά επιλογή του. Τον Σάντος δεν τον γνώριζε, του προτάθηκε από τον κ. Παπαϊωάννου και έδωσε τη συγκατάθεσή του. Και ξεκαθαρίζω ότι του τον πρότεινε, δεν του το επέβαλε, όπως όλοι οι προπονητές διαχρονικά έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να έρθει ο κάθε ποδοσφαιριστής και δεν τους έχει επιβληθεί κανείς. Και προκαλώ τον οποιοδήποτε αν ισχύει κάτι το αντίθετο να βγει το πει».

Για τα αγωνιστικά είπε ότι, «ο Κρμέντσικ έχει ένα μυϊκό τραυματισμό, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του τις επόμενες μέρες. Για τους υπόλοιπους θα εκδώσουμε δελτίο τύπου την Παρασκευή για να τους δούμε μέσα στην εβδομάδα. Αναμένουμε τα ευχάριστα για Σαγάλ, Γιούρτσεβιτς και Πεϊμπέρνες».

Δειτε Επισης

Παρουσίασε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης ο Πραστίτης
Επιστολή Πετρίδη στον Υπουργό Δικαιοσύνης για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Τιμωρείτε τον απλό φίλαθλο»
Απαντά στην ΑΕΚ η Ανόρθωση-« Η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους»
Δακτυλοδείχνουν Ανορθωσιάτες για την επίθεση στο γραφείο Καραπατάκη-«Το ποτήρι της υπομονής έχει… ξεχειλίσει»
Αγώνες που κρύβουν παγίδες με φαβορί και αουτσάιντερ στο κυπριακό πρωτάθλημα-Μοναδικές τιμές στη Fonbet
Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας