Μαρτυρία γιατρού από τα επεισόδια-«Έριξαν κροτίδα κοντά σε 10χρονο παιδάκι, μου είπε δεν ακούω»

Τη δική του μαρτυρία παραθέτει ο ωτορινολαρυγγολόγος Κρίσος Παναγή μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο επεισοδιακό ντέρμπι Απόλλων–ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, μια κροτίδα έπεσε κοντά σε ένα παιδάκι με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει προβλήματα με την ακοή του.

«Σήμερα φεύγοντας από την παρωδία του αναβληθέντος αγώνος συνάντησα ένα παιδάκι 10 χρονών που καποιος ανεγκεφαλος εριξε κροτιδα κοντα του. Ενας φιλος που με ειδε μ λεει γιατρε ελα να δεις το παιδακι δεν ακουει… παω κοντα το παιδακι φοβισμενο δεν μιλουσε , το ρωτησα αν εχει ζαλη κ μ ψελλισε γιατρε δεν ακουω… ειπα στον πατερα φυσικα να παει αμεσα στις πρωτες βοηθειες για να χορηγηθει ταχιστα ενδοφλεβια κορτιζονη.

Αυτη ειναι η καταντια μας , ενα αθλημα που προσφερει χαρα να ειναο ερμαιο των χουλιγκανς κ των ημιμετρων των κυβερνωντων.

Πρεπει να μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο , αμεσα σκληρα μετρα για ολους αυτους που νομιζουν πανε στον πολεμο κ χαλουν το αθλημα .

Σκληρα μετρα τωρα πριν θρηνησουμε νεκρους».

Δειτε Επισης

Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας