Ντόπες από τους οπαδούς της ΑΕΚ στην προπόνηση πριν το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-Το μήνυμα Μπεν Σιμόν

Το παρών τους στην προπόνηση της Κυριακής βρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Οι οπαδοί της ομάδας της Λάρνακας έφτιαξαν ατόμσφαιρα στην προπόνηση, ενώ παράλληλα έστειλαν το μήνυμα στους παίκτες της ομάδας τους πως είναι στο πλευρό τους για το ντέρμπι στη Λευκωσία.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ ο Ραν Μπεν Σιμόν ανέφερε πως, «είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Για μένα υπάρχει μόνο ένα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Δεν πάμε εκεί για να πάρουμε συγχαρητήρια. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ποιον θα παίξουμε. Έχουμε κατανόηση της παρούσας κατάστασης και ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι. Βλέπω την ομάδα μας, είναι προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «πρέπει να προετοιμαστείς για πολλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και οι ψυχολογικές πτυχές αυτού του παιχνιδιού, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν την κατάσταση. Ζητήσαμε αυτή την πίεση, οπότε δεν μπορούμε να παραπονεθούμε γι’ αυτό. Περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Γι’ αυτό ζούμε γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για τον σύλλογο μας».

Για τα αγωνιστικά είπε πως, «είναι όλοι έτοιμοι εκτός από τον Μπρούνο, ο οποίος έχει θέματα με τον τένοντα. Όλοι είναι διαθέσιμοι αλλά το θέμα δεν είναι ποιος θα παίξει, αλλά πως θα παίξουμε. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς γιατί βρισκόμαστε σε μια καλή περίοδο».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League