LIVE: Γκολ για την ΑΕΚ στο ντέρμπι

Σπουδαίο ντέρμπι στο στάδιο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση νίκης πάει στους 54 βαθμούς και αυξάνει τη διαφορά του από τον 2ο Άρη, οποίος αγωνίζεται την Τρίτη, στους επτά βαθμούς και από την 3η ΑΕΚ στους εννιά.

Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας με νίκη έχει την ευκαιρία να μειώσει από τον -3 από την κορυφή. Σημειώνεται πως, σε 12 αγώνες η ΑΕΚ μετρά απολογισμό δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες, καθώς τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν το παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρώτο γύρο.

Η εξέλιξη του αγώνα

-4' Μπροστά στο σκορ ο ΑΠΟΕΛ, με γκολ του Ντβάλι. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βιγιαφάνες, ο Γεωργιανός στόπερ των γαλαζοκιτρίνων με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς.

-10' Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βιγιαφάνες βρέθηκε απέναντι από τον Πίριτς, ωστόσο το πλασέ του δεν ήταν καλό και απέκρουσε εύκολα ο Πίριτς.

-38′ Ο Γκαρσία μπήκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ και έκανε του σουτ, ωστόσο ήταν άστοχο. Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ στο παιχνίδι.

-45+1' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Ντίμερς έκανε το συρτό σουτ εκτός περιοχές και ανάγκασε τον Μπέλετς να αποκρούσει σε κόρνερ.

47+2' Μετά από πάσα του Μαρκίνιος, ο Κβιλιτάια έκανε το σουτ με τη μία, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Πίριτς.

-50' Άστοχο σουτ από τον Ντίμερς.

-53' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ντάλσιο έκανε το σουτ, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Πίριτς και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

-56' Μετά από άστοχη έξοδος του Πίριτς, ο Τσεπάκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του, όμως έσωσε στην γραμμή ο Γκαρσία.

-77' Mε προβολή από κοντά, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ο Τρισκόφκσι και ισοφάρισε για την ΑΕΚ.

-82' Γκολ για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πέτροβιτς έκανε τακουνάκι και Μιλίσεβιτς που ήταν πάνω στην γραμμή, δεν κατάφερε να τη διώξει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

-88' Ο Σάντες με κεφαλιά ισοφάρισε. Μετά από έλεγχο από το VAR η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Βιγιαφάνες, Κβιλιτάια, Τσεπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Κονσταντίνοφ, Ντονγκαλά

AEΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού, Λέδες, Τόνγκια, Φραν Σολ, Φαράζ, Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Πέρε Πονς, Ρομπέρζ, Ντίμερς

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League