ΒΙΝΤΕΟ: Ματσάρα με τέσσερα γκολ στο ΓΣΠ και συμβιβασμός για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2 και η μεταξύ τους διαφορά έμεινε στους έξι βαθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ στην τρίτη με 46.

Η εξέλιξη του αγώνα

Μόλις στο 4' ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Ντβάλι έπιασε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Λέδες στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε προς τα πίσω και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0.

Στο 53' ο ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι. Ο Ντάλσιο έκανε το σουτ, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Πίριτς και στη συνέχεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 77' η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, χάρη σε γκολ του Τρισκόφκσι, ο οποίος με προβολή από κοντινό σημείο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλετς.

Στο 82' ο ΑΠΟΕΛ απάντησε άμεσα στην ΑΕΚ και έκανε το 2-1. Ο Πέτροβιτς έκανε τακουνάκι και ο Μιλίσεβιτς που ήταν πάνω στη γραμμή, δεν κατάφερε να τη διώξει και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΚ σκόραρε με κεφαλιά του Σάντσες. Μετά από έλεγχο από το VAR η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ (80′ Σατσιάς), Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς (80′ Ζέφτε), Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες (73′ Μεχρί), Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (88′ Δώνης), Κβιλιτάια (73′ Τομανέ).

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού (59′ Σάντσες), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ (84′ Λόπες), Γκαρσία, Λέντες, Πονς (46′ Γκιούρτσο), Τόνγκια, Φαράζ (59′ Σάντος), Ντίμερς, Σολ (72′ Τρισκόφσκι).

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League