Έθεσαν υψηλούς στόχους ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ-Με αυτούς ξεκινούν τον αγώνα

Ένα παιχνίδι με υψηλούς στόχους εκατέρωθεν χαρακτηρίζεται το σημερινό, ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ στο στάδιο Άλφαμεγα, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Από τη μία, η ΑΕΛ που αν και οικοδέσποινα, δεν θέλει να δεχθεί οποιοδήποτε δώρο από τους φιλοξενούμενους, με στόχο να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ που πάει στη Λεμεσό με τον Σα Πίντο στο γήπεδο, για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες και θέλει να καταφέρει να κυριαρχήσει της ΑΕΛ.

Για να πετύχουν τους στόχους τους οι δύο ομάδες, παρατάσσονται αρχικά με τους ακόλουθους:

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα, Φιλίποβιτς, Ντε Λούκας, Ντζάλμα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Γερολέμου, Μακρής, Κα, Μίντσεφ.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ζέφτε, Πολυκάρπου, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες. Μαρκίνιος, Εντονγκαλά, Κβιλιτάια.

Δειτε Επισης

UEFA: Τα χρήματα που πήραν οι κυπριακές ομάδες για τους διεθνείς
Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»