Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με την Πάφο-«Δεν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι»

Για τον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ κόντρα στην Πάφο, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Λάρνακας ανέφερε πως, «ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι. Όλοι είναι ταλαντούχοι, όλοι έχουν κίνητρο, όλοι έχουν όλα τα προσόντα. Οπότε θα πρέπει να έρθουμε πολύ συγκεντρωμένοι. Ξέρω την ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Ερωτηθείς τι πρέπει να περιμένει η ομάδα του από τα δέκα μεγάλα παιχνίδια στα πλέι οφ είπε πως, «δεν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, δεν υπάρχει μεγάλο γεγονός, υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτερο σε αυτά τα πλέι οφ. Τα πράγματα είναι πολύ κοντά, το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ κοντά. Δείξαμε αυτή τη σεζόν ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες, ότι έχουν πολλά συναισθήματα στο παιχνίδι. Είναι συνδεδεμένοι με τον σύλλογο, είναι συνδεδεμένοι με τη φιλοσοφία του τι προσπαθούμε να κάνουμε. Επικρατεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανο αυτό τον σύλλογο».

Για τα αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας της ΑΕΚ είπε ότι, ο Τόνγκια είναι εκτός λόγω καρτών, ο Σάντσες θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα. «Και οι δύο παίκτες θα μας λείψουν αλλά είμαστε πλήρης ομάδα και δεν μιλάμε για τους παίκτες που δεν παίζουν, μιλάμε για τους παίκτες που παίζουν.

Δειτε Επισης

Απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας, Κόριν Μπρουκς
Νίκη με 0-2 για Νέα Σαλαμίνα επί Ομόνοιας Αραδίππου στον Β’ Όμιλο Cyprus League
Ευθείες βολές ΑΕΚ σε Σπιλέφσκι με χαρακτηρισμούς για αλάζονεία-Αντέστρεψε τα πυρά ο Άρης
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Απάντησε για τα περί διεκδίκησης της προεδρίας της ΚΟΠ ο Δημοσθένους-«Μπορεί να μπήκε μουγιούι στο μάτι του Φελλά»
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε τον Άρη η Ομόνοια
Σημαντικό διπλό για τον ΑΠΟΕΛ με ήρωα τον Ελ Αραμπί από το σημείο του πέναλτι
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη για το ντέρμπι στο ΓΣΠ
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal ενόψει δύο τελευταίων αγώνων