Υπεροχή της έδρας στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας

Σε ρυθμούς τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου μπαίνει το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας και η αυλαία στον πρώτο όμιλο θα ανοίξει την Παρασκευή 1η Μαρτίου.

Στο Τσίρειο Στάδιο η ομάδα Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Αραδίππου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΑΣΙΛ Λύσης - ΕΝ Παραλιμνίου και Πέγεια - Ολυμπιακός και φινάλε την Κυριακή 3 Μαρτίου με τον αγώνα Ομόνοια 29Μ - Αγία Νάπα.

Το ενδιαφέρον για τις τρεις θέσεις ανόδου παραμένει πολύ μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό πως στις πρώτες έξι αγωνιστικές της δεύτερης φάσης καμία ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

55

Στους 24 αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα, στους μισούς (12) επικράτησαν οι γηπεδούχοι, σε 4 οι φιλοξενούμενες ομάδες και 8 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Δειτε Επισης

Θα παίξει με την ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του «τριφυλλιού» o Γιώργος Καραγκούνης
«Όταν κερδίζεις, απολαμβάνεις καλύτερα τον ύπνο σου»
Το ζεύγος Μπέκαμ γιόρτασε μαζί με Μέσι και Σουάρες
Η εκπληκτική ομάδα του Εσπίριτο Σάντο μπήκε στο ίδιο κάδρο με την πρωταθληματική Φόρεστ του 1978
Μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ναν-«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος, τιμή μου που θα συνεχίσω»
BINTEO: Χάος και άγριο ξύλο σε τοπικό αγώνα στην Ελλάδα-Μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν παίκτες
Τα φώτα στραμμένα στο ΑλφαΜέγα-Ντέρμπι κορυφής για Άρη και Πάφο
Nτέρμπι κορυφής στο κυπριακό πρωτάθλημα με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Δεν νομίζω να επιστρέψω στην Τότεναμ, είμαι χαρούμενος στην Μπάγερν»
Αυτά είναι τα βραβεία που θα δοθούν στο τέλος της κανονικής περιόδου στη Euroleague