«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τη σημασία του… Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το τέλος»

Για τον αγώνα με τον Άρη μίλησε ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος τόνισε πως είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το τέλος, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίχτες της ΑΕΚ, τονίζοντας πως είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του, πριν από κάθε παιχνίδι, στην κάμερα της ομάδας, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως «κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε κάνει τη σημασία του επόμενου αγώνα σημαντικότερη. Όμως, ξέρουμε την σημασία αυτού του παιχνιδιού. Είμαστε εκεί, σε απόσταση αναπνοής από το τέλος, αλλά είναι ακόμα αυτά τα παιχνίδια».

Συνεχίζοντας, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι πολύ περισσότερο από ποδόσφαιρο. Είναι πολύ πνευματική προσέγγιση την οποία έχουμε πηγαίνοντας σε ένα πολύ περίπλοκο και πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά βοηθούμε τους εαυτούς μας τον τελευταίο καιρό και όταν παίζεις καλά και δεν εγκαταλείπεις ποτέ, σε βοηθάει και αυτός που είναι εκεί ψηλά. Οπότε επιστρέφουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Κληθείς να σχολιάσει ότι πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι, ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας επεσήμανε πως «κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν έχει σημασία πώς σκέφτεται ο κόσμος είναι σαν να βλέπει μία ταινία και να ξέρεις το τέλος. Αυτό είναι το ωραίο με το ποδόσφαιρο, ότι δεν ξέρεις το τέλος. Οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Να μην σκεφτόμαστε κανένα άλλον. Εμπιστεύομαι αυτούς τους παίκτες τόσο πολύ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Δειτε Επισης

Την Τρίτη εξετάζει το εφετείο της ΚΟΠ την ένσταση της ΑΕΛ
Ξεκινάει προετοιμασία, Μάμας αντί Σπόλιαριτς στην κλήση Aυγουστή
Κρίσιμες ώρες στον ΑΠΟΕΛ-Όλα δείχνουν τον Ντομίνγκεζ εκτός Αρχαγγέλου
Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα