«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»

Στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά κυπέλλου με την Ομόνοια, μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη ανέφερε πως, «συμφωνώ με αυτό που είπε ο προπονητής, ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Όταν χάνεις με 3-0 στην έδρα σου είναι δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι. Κάναμε την προσπάθεια μας, κάναμε ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, δεν πετύχαμε γκολ για να βάλουμε πίεση στην Ομόνοια και αποκλειστήκαμε. Κάναμε καλή προσπάθεια την περασμένη Τετάρτη. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλύτεροι και από τύχη δεν πήραμε κάτι. Αδικηθήκαμε από εκείνο το ματς».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «η εικόνα μας δεν είναι αυτή που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ενδεχομένως να μας λείπει η φρεσκάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το 51ο φετινό μας παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις με τέτοιες εντάσεις από Ιούλιο μέχρι Μάιο. Ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά εξακολουθούμε να είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που στην μέρα μας μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Από την στιγμή που θέλουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το φαβορί είναι το ΑΠΟΕΛ. Είναι στην 1η θέση, διεκδικεί πρωτάθλημα, παίζει στην έδρα του με τον κόσμο του αλλά εμείς θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και διέγραψαν και ότι κάναμε φέτος. Είναι στοιχεία τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο προπονητής στην προσπάθεια να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ανέφερε πως, «Γιαγκό και Καζού είναι τιμωρημένοι και ο Στρούσκι τραυματίας. Σάβο και Σουμάνσκι προσπαθήσουν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξέρουμε αν θα μπορέσουν να είναι στην αποστολή. Έχουν καλές πιθανότητες»

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού