Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»

Το δικό του μήνυμα, όσον αφορά στο ντέρμπι με την Ομόνοια, έστειλε στους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Ραν Μπεν Σιμόν, τονίζοντας πως όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια και η ενέργεια από τους οπαδούς είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνους.

Μιλώντας στην κάμερα της ομάδας, ο Ισραηλινός τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας ανέφερε πως «κάθε παιχνίδι που κερδίζουμε και κάθε βουνό που ανεβαίνουμε είναι απλά η αρχή του επόμενου. Το παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι. Βλέπω τους παίκτες πως το προσεγγίζουν. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, αλλά το θέμα είναι πως θα είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα που μας φέρνουν εδώ που είμαστε».

Συνεχίζοντας, ο Μπεν Σιμό σημείωσε πως «σε αυτό το παιχνίδι είναι και θέμα ενέργειας. Και αν μιλάμε για ενέργεια απόλυτα, μιλάμε για τον κόσμο και τους ανθρώπους μας. Τους χρειαζόμαστε στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε όλους. Και πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως δεν έρχονται σε μια συναυλία. Τους χρειαζόμαστε για να στηρίξουν την ομάδα και να μας δώσουν την ενέργεια μέχρι το τέλος της σεζόν».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλησε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, υποδεικνύοντας ότι «κάθε παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο σημαντικό από το επόμενο. Οπότε όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια. Και η ενέργεια που παρατηρούμε από τους οπαδούς μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Μαζί σας, παιδιά, θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα».

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε