H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ανόρθωση, με την οποία ενημερώνει για το τι έγινε στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, για ενημέρωση για τα αποτελέσματα της οικονομικής εκστρατείας του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Αμμοχώστου, τα οποία όπως αναφέρεται κρίθηκαν ως μη ικανοποιητικά.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Αμμοχώστου, «το Δ.Σ. ενημέρωσε ότι υπέβαλε σύσσομο την παραίτηση του, ορίζοντας βάσει της σχετικής πρόνοιας του καταστατικού του Συλλόγου, Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση για την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 18:00, στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους” στο αθλητικό κέντρο “Αντώνης Παπαδόπουλος”».

Παράλληλα η Ανόρθωση αναφέρει πως, «μέχρι την διεξαγωγή της Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε από το σώμα της Συνέλευσης Διοικούσα Επιτροπή που αποτελείται από τους κ.κ. Μιχάλη Νεοφύτου, Σάββα Αβραάμ, Ανδρέα Ανδρέου (Πρόεδρος Συνδέσμου Παλαιμάχων) και Κυριάκο Πραστίτη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών χαιρέτισε την πρωτοβουλία των Μαχητών για συλλογή χρημάτων που αφορούν την αποπληρωμή του δανείου για το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ενημερώθηκαν ότι όλα τα χρήματα κατατίθενται σε λογαριασμό του Συλλόγου, στον οποίο είναι συνυπογράφοντες οι κ.κ. Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός και Χρίστος Σαββίδης.

Σημειώσεις:

(α) Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση, ούτε να εκλέγει ή να εκλέγεται, εάν δεν έχει εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο για το 2024.

(β) Υποψηφιότητες για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πρέπει να κατατεθούν με το καθορισμένο από τον Σύλλογο έντυπο και να υποβληθούν τουλάχιστον 96 ώρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Υποψήφιο για εκλογή στη θέση του Δ.Σ. του Συλλόγου μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου, το οποίο είναι μέλος για τουλάχιστον 12 μήνες πριν την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητας.

(γ) Έντυπα υποψηφιοτήτων καθώς και Σημείωμα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού Συλλόγου αναφορικά με τις υποψηφιότητες και τη διαδικασία εκλογής θα μπορούν να παραληφθούν από τα γραφεία του Συλλόγου από την Πέμπτη 25/4/2024».

Δειτε Επισης

Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο