Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ

Στα άκρα είναι η κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς υπάρχουν παίκτες που φέρονται να ζητούν άμεσα την απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ.

Δεν είναι μια καθόλου καλή σεζόν η φετινή για τους «κόκκινους διαβόλους» που κινδυνεύουν να μείνουν και εκτός Ευρώπης του χρόνου. 

Και όσο τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, τόσο μεγαλύτερη είναι η γκρίνια με επίκεντρο τον Ολλανδό τεχνικό, για τον οποίο εδώ και καιρό ακούγονται φήμες απομάκρυνσης. 

Αυτό, βέβαια, αναμένεται να συμβεί στο τέλος της περιόδου καθώς υπάρχει και ο τελικός του κυπέλλου, στον οποίο η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, υπάρχουν ποδοσφαιριστές τόσο εξοργισμένοι με τον Τεν Χαγκ, που δεν επιθυμούν την παραμονή του ως το τέλος της σεζόν και ζητούν να απομακρυνθεί νωρίτερα κι ας μην μένει πια πολύς καιρός για να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Από την άλλη, ο Τεν Χαγκ προσπαθεί να κρατήσει την θέση του και, μάλιστα, ακόμα και μετά την προ ημερών βαριά ήττα με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας είπε δημόσια ότι πιστεύει ακόμα ότι ο ίδιος είναι ο κατάλληλος για να συνεχίσει το πρότζεκτ. 

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σενάρια για τον αντικατστάτη του καθώς ακούγονται τα ονόματα των Τόμας Τούχελ, Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ, Γκρέιαμ Πότερ, Ρομπέρτο Ντε Τσέρπι και Τόμας Φρανκ.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!