Μπεν Σιμόν για το πρωτάθλημα-«Ξέρω πόσο το θέλουν οι οπαδοί μας, το αξίζουμε»

Tην αυτοπεποίθηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας της Λάρνακας ο Ισραηλινός τεχνικός ανέφερε πως, «το θέλουμε πολύ. Δεν μας ήρθε ουρανοκατέβατο. Το αξίζουμε. Όταν δουλεύεις σκληρά για κάτι, το θες πολύ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το θέλουμε. Για τους οπαδούς μας, για τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο που επενδύουν τόσα σε εμάς, αλλά και περισσότερο, ώστε ο καθένας από εμάς να νιώσει ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Οπότε πρέπει να πάμε εκεί και να αποδώσουμε. Γιατί στα μεγάλα παιχνίδια πρέπει όλοι να αποδίδουν ώστε να υπάρχει ισορροπία. Προσευχόμαστε για τα καλύτερα. Πάμε στο ΓΣΠ με ολόκληρη την ομάδα. Πρέπει να πάμε εκεί όλοι μαζί σαν ένα και να πετύχουμε ένα σπουδαίο επίτευγμα για το σύλλογο. Ξέρω πόσο το θέλουν οι οπαδοί μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, το υπόσχομαι».

Δειτε Επισης

Έκλεισε τον κύκλο του το Μακάρειο-Ο ΚΟΑ ενημέρωσε τις ομάδες για αναστολή της λειτουργίας του
Ο θρύλος του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου Μίντο ο υποψήφιος επενδυτής στην Ανόρθωση-Ο ρόλος του Πίτερ Χαλίφε
Φαβορί για τον τίτλο η Πάφος FC στον β' γύρο πλέι οφ Cyprus League by Stoiximan
Εθνική Futsal: Προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Γερμανία
Νίκη για Άρη και δύο ισοπαλίες στους αγώνες της Κυριακής
Έσωσε τον βαθμό και έμεινε σε πορεία Ευρώπης η ΑΕΚ, δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την Πάφο
Ανατροπή και σημαντική νίκη για τον Άρη που πλησιάζει την κορυφή
ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Τα έκαναν όλα σε δύο λεπτά οι αιώνιοι αλλά έμειναν στην άβολη ισοπαλία
League Cup Γυναικών: Νίκες για Apollon Ladies και Lakatamia FC
Σημαντικές νίκες για Αραδίππου και Παραλίμνι, ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας στον Α' Όμιλο