Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»

Για την ιστορική κατάκτηση κυπέλλου από την Πάφο αλλά και το θέμα με το γήπεδο, μίλησε ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Πάφου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Χάρης Θεοχάρους ανέφερε πως, «είναι ιστορική στιγμή για την επαρχία μας. Είναι κάτι που έλειπε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια δικαίωση για τον κόσμο της Πάφου και τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Είναι πρωτόγνωρο για μας».

Για τις δηλώσεις Ντουμπόφ είπε ότι, «η ομάδα θα είναι στους ισχυρούς του κυπριακού ποδοσφαίρου κάθε χρόνο. Η ομάδα θα διεκδικήσει και τους δυο τίτλους τη νέα σεζόν όμως χρειάζεται να είμαστε διεκδικητικοί μέχρι τέλους».

Για τον Καρσέδο ανέφερε ότι, «έγινε πιο σοφός κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η βαθμολογική μας θέση δεν ήταν καλή. Κρατήσαμε την ηρεμία γύρω από την ομάδα και αυτή η ηρεμία απέδωσε καρπούς. Έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά ο κ. Καρσέδο».

Για τα συμβόλαια που λήγουν πρόσθεσε πως, «ο Ζάζα συνεχίζει στην ομάδα. Από εκεί και πέρα έγιναν συζητήσεις με παίκτες για ανανεώσεις».

Ερωτηθείς για τους Ικόκο και Τάνκοβιτς ο γενικός διευθυντής της Πάφου ανέφερε ότι, «είναι σε καλό δρόμο οι επαφές. Η μπάλα θεωρώ ότι είναι στα πόδια της Πάφου».

Για τους Πέπε και Μπότσκαϊ είπε πως, «είναι δανεικοί και οι δυο θέλουν να μείνουν. Τον πρώτο λόγο έχουν οι ομάδες τους».

Για το Στέλιος Κυριακίδης είπε πως, «είναι μια πονεμένη ιστορία η οποία έχει παρατραβήξει. Οι συναντήσεις δεν έχουν οδηγήσει πουθενά και αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Υπάρχει η κυπελλούχος Κύπρου και δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο για αγώνες της Κύπρου».

Για την ευρωπαϊκή έδρα ανέφερε πως, «είμαστε πιο κοντά στο Αλφαμέγα. Είναι πολύ κοντά στην Πάφο και δεν θα ταλαιπωρηθούν οι φίλοι της ομάδας».

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»