«Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον Καμπρέρα, δεν υπάρχει πρόταση για Μάριο Ηλία»

Για τις περιπτώσεις των Έντσο Καμπρέρα και Μάριου Ηλία, κλήθηκε να μιλήσει ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι, «στο παρελθόν ο Εθνικός Άχνας ήταν ομάδα που πούλησε πολλούς παίκτες. Ο Μάριος Ηλία μπορούσε να πάει και πέρυσι μεταγραφή. Δεν στερούμε το δικαίωμα σε έναν παίκτη να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα ή στο εξωτερικό. Ο Εθνικός έκανε δύο φορές την κίνηση, δίνοντας τον στην ΑΕΛ και στον ΑΠΟΕΛ. Έκανε εξαιρετική σεζόν και ευχόμαστε να τα καταφέρει φέτος. Μπράβο στον Μάριο πάλεψε, δούλεψε και απέδειξε με πράξεις και όχι με λόγια. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση για την ώρα, είμαστε ανοικτοί για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Είχε και την βοήθεια των συμπαικτών του, κάποιοι έφτασαν σε υψηλά επίπεδα.»

Για τον Καμπρέρα είπε πως, «έχουμε δικαίωμα να τον κρατήσουμε, αλλά δεν θα μπορέσουμε. Έχουμε αποφασίσει, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και να αλλάξουμε τις αναλογίες στο μισθολόγιο, θέλουμε τα συμβόλαια να είναι κοντά το ένα στο άλλο. Θέλουμε να κρατήσουμε ισοζύγιο για να μπορούμε να κρατήσουμε τη ζωντανή την ομάδα. Είναι 200.000 ευρώ που χρειάζονται για τον Καμπρέρα για να τον αποκτήσουμε, ενώ είναι παράλογες και οι απαιτήσεις από τους μάνατζερ για τις απολαβές του επειδή έχει προτάσεις ο παίκτης».

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση