Αποκαλύψεις Πετρίδη για Σα Πίντο-«Ήξερα ότι είναι ιδιόρρυθμος, είχαμε δύο τρία επεισόδια στην προετοιμασία»

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του μίλησε στην Cablenet και στην εκπομπή «Kick Off», με την Άνδρεα Καφά, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

«Νιώθω μεγάλη κούραση αλλά δεν έχω χρόνο να ξεκουραστώ γιατί ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά που θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Πρώτη φορά στα χρονικά μου που είμαι πρόεδρος, ήταν η πιο δύσκολη χρονιά γιατί ήταν η τέταρτη σερί χρονιά που μείναμε εκτός Ευρώπης και αυξανόταν το οικονομικό πρόβλημα αλλά κι αγωνιστικό με τα κριτήρια, τις μεταγραφές Ιανουαρίου, τους προπονητές. Αλλά με 24ωρη δουλειά βρίσκαμε τη δύναμη να λύνουμε τα προβλήματα».

Πως ήρθε η επιτυχία; «Είχαμε μία καλή επικοινωνία με τον προπονητή ως διοίκηση και ο προπονητής με τους παίκτες παρά την ιδιορρυθμία του κ. Σα Πίντο. Μέχρι να μπούμε στα πλέι οφ είχα πει στον εαυτό μου ότι η ομάδα . Στα πλέι οφ ταρακουνήθηκα λίγο γιατί είδα την ομάδα να…πέφτει. Χάνοντας το ματς από την Ανόρθωση κλονίστηκα. Μετά ηττηθήκαμε από την Ομόνοια και περιμέναμε δώρο από την Ανόρθωση και ήρθε. Αλλά και μόνο νίκη να θέλαμε στο τελευταίο ματς ήμουν σίγουρος πως θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα».

Για τον Σα Πίντο: «Ήξερα προτού έρθει ότι είναι ιδιόρρυθμος, αλλά δεν ήξερα πώς θα έβγαιναν σε αυτό το βαθμό. Είχαμε δύο-τρία επεισόδια στην προετοιμασία και στα πρώτα ματς της Ευρώπης, τα μιλήσαμε μαζί κι ύστερα οι παίκτες που κατάλαβαν τον χαρακτήρα του και το εμπέδωσαν ήταν καλύτερα».

Για τον Νταβίντ Γκαγιέγο: «Επειδή έχω προϊστορία στο να ψάχνω προπονητές, Ήθελα ένα προπονητή που να ξέρει. Πήραμε θετικά σχόλια. Τα εννέα από τα δέκα ήταν θετικά. Υπάρχει το ρίσκο όποιο προπονητή κι αν προσλάβεις να αποτύχεις. Για εμένα η νίκη του προπονητή είναι να κερδίσει τους παίκτες του και μαζί του θα κάνω αυτή την κουβέντα. Αν τα καταφέρει θα είμαστε καλά. Θέσαμε κάποιους όρους στο οικονομικό και άλλες ιδιαιτερότητες και τα δέχθηκε και ήταν ένας επιπλέον λόγος. Θα τον κάνουμε κι αυτό με τίτλους! Όπως τον Σα Πίντο, δεν είχε πρωτάθλημα. Κάναμε ένα ακόμα προπονητή πρωταθλητή».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη και ξέρει όλα τα προβλήματα της ομάδας λόγω και του Τάσου. Με τον Γιώργο μιλάμε όχι επί εβδομαδιαίας βάση, αλλά σίγουρα δύο φορές τον μήνα. Τον είχα ενημερώσει πως ότι κι αν συμβεί θα άλλαζα προπονητή και είσαι στα υπόψη μου. Μίλησα μαζί του και αυτή τη στιγμή ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαζόμασταν».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος