Η μπηχτή του Απόλλωνα σε ΑΕΚ για Εκπολό και η αποκάλυψη για Άνχελ Γκαρθία

Απάντησε στον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, Φάνο Κιννή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, σε σχέση με το ζήτημα της μεταγραφής του Εκπολό, ενώ αποκάλυψε πως η ομάδα της Λεμεσού, μίλησε με τον Γκαρθία κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε πως, «συνήθως με αυτό τον τρόπο κινούμαστε στις μεταγραφές. Ο Τσάβι Ρόκα κινείται μεθοδικά. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση. Τον ξέρουμε πολύ καλά και από τον επόμενο μήνα θα τον χαιρόμαστε ως ποδοσφαιριστή μας. Είχαμε μια πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία πέρυσι. Πήραμε ένα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και από διαφορετικές θέσεις στην αμυντική γραμμή».

Για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Απόλλωνα είπε ότι, «οι κινήσεις που έγιναν ήταν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Απόλλωνας είχε μιλήσει με τον Άνχελ Γκαρθία προηγουμένως, ο οποίος ανανέωσε μαζί μας. Αυτά έχει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Εμείς μιλήσαμε με έναν παίκτη που τέλειωσε η σεζόν. Σε αντίθεση με τον Άνχελ που ήταν σε εξέλιξη η σεζόν και ενώ πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο κ. Κιννής».

Νωρίτερα ο Φάνος Κιννής ανέφερε πως, «θεωρούμε πως κάναμε τη δική μας υπέρβαση. Ο παίκτης μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ήταν έτοιμος να υπογράψει. Πάγια πολιτική μας, είναι να μην επεμβαίνουμε σε ποδοσφαιριστές που είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα τους για ανανέωση. Από ότι φαίνεται, για άλλους αυτό δεν ισχύει. Έχουν περάσει σίγουρα πολύ καλύτεροι αμυντικοί από την ομάδα μας, και σίγουρα δεν τους έγινε πρόταση για ένα τέτοιο συμβόλαιο. Δεν παρακαλούμε κανέναν να μείνει στον Απόλλωνα. Θα έρθουν πολύ καλύτεροι».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα