Σε πολύ καλό δρόμο η περίπτωση Τάνκοβιτς στην Πάφο-Θετικές ενδείξεις και για Ικόκο

Για τις περιπτώσεις των Τάνκοβιτς και Ικόκο, καθώς και την προετοιμασία της Πάφου ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, μίλησε ο Πολύβιος Παλιούρας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «σε περίπου δέκα μέρες αναμένουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι πίσω, 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα μεταβούμε σε άλλη χώρα. Δεν έχουμε την ευχέρεια του χρόνου, θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα. Πιθανός προορισμός για προετοιμασία είναι η Αυστρία, αλλά να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση

Για Τάνκοβιτς και Ικόκο πρόσθεσε ότι, «για τον Τάνκοβιτς είναι αρκετά κοντά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει καλό κλίμα και δύσκολα κάποιος θα αποφασίσει να φύγει. Είναι θετικές οι ενδείξεις. Για Ικόκο δεν υπάρχει ακόμη καμία απάντηση»,

Για τον Ρους είπε πως, «είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να μείνει, όμως δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Σε λίγες μέρες έχουμε και το EURO όπου θα μεταβεί ο ποδοσφαιριστής, όπως και ο Ίβουσιτς που θα παρακολουθούμε την πορεία των ομάδων τους. Αναμένουμε για Ρους, τα δεδομένα αλλάζουν, δεν επιβεβαιώνουμε το δημοσίευμα περί ενός εκατομμυρίου. Είναι η πολιτική μας να κάνουμε υπομονή για επίσημες ανακοινώσεις».

Για Μποτσκάι, Πέπε, Ζάζα που ήταν δανεικοί ανέφερε πως, «είναι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν και κάποιοι θέλουμε να παραμείνουν, αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν οι προτάσεις που κάναμε να δούμε αν θα τους κρατήσουμε. Είναι καλές οι πιθανότητες για παραμονή του Ζάζα, για τους άλλους περιμένουμε. Ο κ. Ντουμπόφ είναι στην Κύπρο και η προετοιμασία τρέχει γι' αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «ο Ίβουσιτς σήκωσε όλο το βάρος της χρονιάς, όμως τώρα θα απουσιάσει λόγω του EURO. Θα υπάρξει ενίσχυση στον άσο, που να μπορεί να τον πλαισιώσει να μην είναι ξανά μόνος και να ακολουθήσει την προετοιμασία για να προσαρμοστεί».

Ερωτηθείς για τους Λαϊφη και Πηλέα είπε ότι, «θέλουμε και πρέπει να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο. Πλέον είμαστε ελκυστικός προορισμός. Ελππίζω να έχουμε περισσότερους γιατί το έχουμε ανάγκη. Είναι μια δύσκολη αγορά

Για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης ανέφερε πως, «στην Ευρώπη θα είμαστε στο στάδιο «Αλφαμέγα». Εγινε μια συνάντηση σε καλό κλίμα για το Κυριακίδης. Έχουμε την πίστη ότι θα μείνουμε και την επόμενη σεζόν στο σπίτι μας, όμως περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις για να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος