Υποψήφιος για τον πάγκο της Φερεντσβάρος ο Κόντης

Δημοσίευμα από την Ουγγαρία συνδέει τον Χρίστο Κόντη με τον πάγκο της Φερεντσβάρος! Μετά το τέλος του από τον Παναθηναϊκό, οι Ούγγροι τονίζουν πως έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ των δυο πλευρών για την έναρξη της συνεργασίας τους, αν και προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για συμφωνία.

«Υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της Φερεντσβάρος ενδέχεται να είναι ο Χρήστος Κόντης και ήδη έχει γίνει επαφή μεταξύ των δυο πλευρών» αναφέρει χαρακτηριστικά το «NB1.hu», το οποίο επικαλείται πηγές από την Αγγλία.

Παράλληλα οι Ούγγροι στέκονται στην καριέρα του Κόντη ως ποδοσφαιριστής σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, προτού αναφερθούν και στην προπονητική του καριέρα.

Τελευταίο επίτευγμα του Έλληνα προπονητή θυμίζουμε πως ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, όταν ανέλαβε τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ.

Στο δημοσίευμα πάντως συμπληρώνεται πως η πλευρά της Φερεντσβάρος σε σχετική ερώτηση διέψευσε τα σενάρια.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Επιβλήθηκε της Ομόνοιας και έφυγε νικητής με 3-1 από το στάδιο Αλφαμέγα ο Απόλλων
«Χωρίς τον Αυγουστή δεν θα είχα σκοράρει, μου δείχνει εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ»
Με το Απόλλων-Ομόνοια αρχίζει η 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League
Αυτοί σφυρίζουν στην τρίτη αγωνιστική της Β' φάσης του Cyprus League by Stoiximan
Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Νεανίδων Κ-19-Αντιμετωπίζει την Εσθονία
Με δύο γκολ του Ρόγκουλιτς η Ανόρθωση επικράτησε του Εθνικού Άχνας
Ανακοίνωσε τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν η ΚΟΠ
Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για το διοικητικό μέλλον του ΑΠΟΕΛ
Ανόρθωση και Εθνικός κλείνουν την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος
Στην πρώτη θέση η Ομόνοια στο πρωτάθλημα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων