Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για την επόμενη μέρα, το ποσό που χρειάζεται και το θέμα προπονητή

Για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση, μετά την έγκριση της συμφωνίας στη Γενική Συνέλευση, ώστε οι μετοχές του Πουλλαϊδη να μεταβιβαστούν στο σωματείο, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι, «ήταν σημαντική η προσέλευση των μελών, πέραν των 210 ήταν εκεί, 217 ψήφισαν. Να δώσουμε τα εύσημα σε όλους για την κοσμιότητα και την αγωνία που έδειξαν για να βρεθεί μια λύση για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση. Όλοι όσοι ήταν εκεί θέλουν το καλό της ομάδας . Εγκρίθηκε η συμφωνία και προχωράμε στην επόμενη μέρα»

Για την τετραμελή επιτροπή είπε πως, «θα είναι διαχειριστές του ποδοσφαιρικού. Έπιασαν δουλειά και ακολούθως θα αρχίσουν να παίρνουν τι αποφάσεις. Είναι πολλά τα ανοικτά θέματα. Είναι σαφές ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν το έκρυψε κανείς και κανείς δεν μπορεί με ένα μαγικό ραβδί να λύσει τα προβλήματα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι αυτοί οι άνθρωποι να τρέξουν τα θέματα και να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα. Η οικονομική εκστρατεία αφορά τους πάντες. Να αφήσουμε πίσω τις συζητήσεις που μας άφησαν πίσω και να αρχίσουμε να μιλάμε για παίκτες, προπονητές και τη νέα Ανόρθωση».

Για το ποσό που χρειάζεται για να προχωρήσει η Ανόρθωση είπε πως, «έχουν οργανωθεί για να μπορέσουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό. Είναι μια παράλληλη προσπάθεια με αυτήν του συλλόγου. Η ουσία είναι αυτή την στιγμή να προκύψουν έσοδα για την ομάδα για να τρέξει ο προγραμματισμός και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».

Για το θέμα προπονητή είπε ότι, «όλες οι ομάδες χρειάζονται προπονητή. Θα τρέξει και αυτό το θέμα και όταν υπάρχουν αποφάσεις θα ανακοινώνονται για να τις γνωρίζει και ο κόσμος».

Για τον Πριέτο δήλωσε ότι, «είναι ζητήματα διαδικασιών, θα τα δουν μεταξύ τους και θα πάρουν τις αποφάσεις τους».

Δειτε Επισης

Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan