Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για την επόμενη μέρα, το ποσό που χρειάζεται και το θέμα προπονητή

Για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση, μετά την έγκριση της συμφωνίας στη Γενική Συνέλευση, ώστε οι μετοχές του Πουλλαϊδη να μεταβιβαστούν στο σωματείο, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι, «ήταν σημαντική η προσέλευση των μελών, πέραν των 210 ήταν εκεί, 217 ψήφισαν. Να δώσουμε τα εύσημα σε όλους για την κοσμιότητα και την αγωνία που έδειξαν για να βρεθεί μια λύση για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση. Όλοι όσοι ήταν εκεί θέλουν το καλό της ομάδας . Εγκρίθηκε η συμφωνία και προχωράμε στην επόμενη μέρα»

Για την τετραμελή επιτροπή είπε πως, «θα είναι διαχειριστές του ποδοσφαιρικού. Έπιασαν δουλειά και ακολούθως θα αρχίσουν να παίρνουν τι αποφάσεις. Είναι πολλά τα ανοικτά θέματα. Είναι σαφές ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεν το έκρυψε κανείς και κανείς δεν μπορεί με ένα μαγικό ραβδί να λύσει τα προβλήματα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι αυτοί οι άνθρωποι να τρέξουν τα θέματα και να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα. Η οικονομική εκστρατεία αφορά τους πάντες. Να αφήσουμε πίσω τις συζητήσεις που μας άφησαν πίσω και να αρχίσουμε να μιλάμε για παίκτες, προπονητές και τη νέα Ανόρθωση».

Για το ποσό που χρειάζεται για να προχωρήσει η Ανόρθωση είπε πως, «έχουν οργανωθεί για να μπορέσουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό. Είναι μια παράλληλη προσπάθεια με αυτήν του συλλόγου. Η ουσία είναι αυτή την στιγμή να προκύψουν έσοδα για την ομάδα για να τρέξει ο προγραμματισμός και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας».

Για το θέμα προπονητή είπε ότι, «όλες οι ομάδες χρειάζονται προπονητή. Θα τρέξει και αυτό το θέμα και όταν υπάρχουν αποφάσεις θα ανακοινώνονται για να τις γνωρίζει και ο κόσμος».

Για τον Πριέτο δήλωσε ότι, «είναι ζητήματα διαδικασιών, θα τα δουν μεταξύ τους και θα πάρουν τις αποφάσεις τους».

Δειτε Επισης

Απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας, Κόριν Μπρουκς
Νίκη με 0-2 για Νέα Σαλαμίνα επί Ομόνοιας Αραδίππου στον Β’ Όμιλο Cyprus League
Ευθείες βολές ΑΕΚ σε Σπιλέφσκι με χαρακτηρισμούς για αλάζονεία-Αντέστρεψε τα πυρά ο Άρης
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Απάντησε για τα περί διεκδίκησης της προεδρίας της ΚΟΠ ο Δημοσθένους-«Μπορεί να μπήκε μουγιούι στο μάτι του Φελλά»
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε τον Άρη η Ομόνοια
Σημαντικό διπλό για τον ΑΠΟΕΛ με ήρωα τον Ελ Αραμπί από το σημείο του πέναλτι
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη για το ντέρμπι στο ΓΣΠ
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal ενόψει δύο τελευταίων αγώνων