Θέλει τη νίκη στο φιλικό τεστ με το Σαν Μαρίνο η Εθνική

Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο δίνει απόψε στις 19:00 φιλικό αγώνα με το Σαν Μαρίνο στο Στάδιο Σεραβάλε του κρατιδίου της Ιταλίας. Πρόκειται για τον 2ο φιλικό αγώνα που δίνει η Εθνική μέσα σε λίγες μέρες, καθώς το Σάββατο είχε αγωνιστεί με τη Μολδαβία εκτός έδρας, από την οποία ηττήθηκε με 3-2.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η προετοιμασία της Εθνικής για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα, και με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ,  Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Παύλος Κορρέα, Γιώργος Μαλεκκίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Γιάννης Σατσιάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Ηλία,  Ανδρέας Κατσαντώνης,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Πίττας, Λοϊζος Λοϊζου και Σταύρος Γαβριήλ.

Κατά τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Εθνικής Τιμούρ Κετσπάγια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Νικόλας Παναγιώτου τόνισαν την ανάγκη η ομάδα να πάρει τη νίκη.

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τη Μολδαβία στο οποίο σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα. Απέναντι στο Σαν Μαρίνο επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε με την προσπάθεια και την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να υπάρχει σοβαρότητα από την ομάδα μας. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι κερδισμένο χωρίς προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας», δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. 

«Χρειάζεται επιμονή και θέληση για να ξεκλειδώσουμε τον αντίπαλο. Στον προηγούμενο αγώνα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Σαν Μαρίνο για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε από την πλευρά του ο Νικόλας Παναγιώτου. 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»