Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου για το 1ο Cyprus Street Soccer

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η διάσκεψη Τύπου για το 1ο Cyprus Street Soccer Powered by Cablenet στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργου Νικολέττου καθώς και εκπροσώπων των εταιρειών χορηγών.

Σε σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος αναφέρει πως «Η αθλητική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Αυγούστου στην Πλατεία Πρωταρά, αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρείας Game On Pro Marketing που φέρνει κοντά ποδοσφαιρόφιλους όλων των ηλικιών για να διαγωνιστούν σε αγώνες 15 λεπτών, 2 εναντίον 2». 

Σημειώνεται πως «οι κατηγορίες συμμετοχής περιλαμβάνουν παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, εφήβους ηλικίας 13-17 ετών και οικογένειες με ένα παιδί μέχρι 15 ετών και έναν ενήλικα». 

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου - Δερύνειας Γιώργος Νικολέττος, σε δήλωσή του, τόνισε «τη σημασία της εκδήλωσης για την τοπική κοινότητα και εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας την κοινωνική και φιλανθρωπική της διάσταση». 

Όπως αναφέρεται «όλα τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν στο ίδρυμα "Μικροί Ήρωες" Λουκάς Φουρλάς, το οποίο στηρίζει παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο». 

«Με μόνο 84 διαθέσιμες θέσεις, η έγκαιρη εγγραφή είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση. Η εγγραφή είναι εύκολη και μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας, [www.streetsoccer.cy]www.streetsoccer.cy» προστίθεται.

Ο Δήμος εκφράζει την ελπίδα ο κόσμος να στηρίξει τους συμμετέχοντες και να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο και χαρά. 

Δειτε Επισης

Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ