Κίρζης: Κακομαθημένοι οι παίκτες του Απόλλωνα, δεν είναι δικαιολογία να παίζω παιχνίδια με 13 αμυντικούς

Για θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μεταγραφές, καθώς και το οικονομικό, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Αντριάν Γκούλα.

Μιλώντας για το μπάτζετ ανέφερε πως, «δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα ποσά τους. Ως Απόλλωνας δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τέτοια νούμερα, ούτως ή άλλως δεν μπορούσαμε να τα ακολουθήσουμε την…καλή εποχή. Όσα ακούγονται βέβαια, γιατί δεν ξέρω. Θα είναι μειωμένο το μπάτζετ μας. Θέλουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που αξίζουν αυτά που παίρνουν και το δείχνουν στο γήπεδο. Πιστεύω ότι λάθη θα διορθωθούν πιο γρήγορα γιατί υπάρχει ένα πλάνο κι ένας προπονητής που ταιριάζει σε αυτό. Όπως κάναμε κάθε φορά έτσι θα κάνουμε και φέτος και θα τα φέρουμε εις πέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν είχαμε κέρδος από την Ευρώπη. Άρα δεν είναι μόνο αυτές οι χρονιές. Επειδή πέρσι ήμασταν εκτός των στόχων μας ήταν και η αποζημίωση των παικτών. Κάναμε κι εμείς τα λάθη μας αλλά οι παίκτες του Απόλλωνα είναι… κακομαθημένοι. Δεν είναι συνηθισμένοι να μένουν ένα με ενάμιση μήνα απλήρωτοι. Ο Μπακένγκα έχει στείλει γράμμα στη FIFA κι όχι προσφυγή. Μιλήσαμε με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή και θα βρούμε λύση και γι’ αυτό το πράγμα».

Σε ερώτηση για το χρέος του Απόλλωνα είπε ότι, «υπήρχαν οφειλές από την πρώτη Ιανουαρίου 2007. Σε αυτά ο Απόλλωνας είναι συνεπέστατος. Είμαστε σε διαβουλεύσεις με το κράτος για να ξεπληρώσουμε πιο γρήγορα αυτές τις υποχρεώσεις μέσω του στοιχήματος. Όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες. Είναι κρίμα να δίνονται στο ποδόσφαιρο 1.7 εκ. τον χρόνο και τώρα μπήκε το νέο φρούτο η Επιτροπή Δεοντολογία, που πληρώνεται από την κάθε έρευνα που κάνει και στο τέλος μένει ένα μικρό ποσό για τις ομάδες».

Για την αποχώρηση του Ματσίν είπε πως, «δεν πετύχαμε τίποτα από τους στόχους που βάλαμε. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο, ούτε εξάδα. Δεύτερο ήταν η νοοτροπία. Δεν είναι δικαιολογία όμως και να πάω να παίζω παιχνίδια κυπέλλου με 13 αμυντικούς. Δείχνει ότι δεν πιστεύει στην ομάδα και χαλά την ιστορία και τα όσα φτιάξαμε εμείς την ομάδα. Ήθελε δύο παίκτες 33 και 35 ετών και όταν γίνεται μία αρχή δεν μπορώ να πάω να επενδύσω σε τόσους μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Αυτοί ήταν οι κύριοι λόγιοι, αλλά υπήρχαν κι άλλοι».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα