Παρουσιάστηκε ο Γκούλα -«Στόχος να φτάσω τον Απόλλωνα στο πιο ψηλό επίπεδο»

Τον νέο του προπονητή, Άντριαν Γκούλα παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο Απόλλωνας, με τον Νίκο Κίρζη να αποκαλύπτει πως συζητούσε με τον Σλοβάκο τεχνικό, πριν τη συμφωνία με τον Πάμπλο Ματσίν.

Ο Νίκος Κίρζης ανέφερε πως, «συναντηθήκαμε το Πάσχα στο Λονδίνο, μιλήσαμε πολλές ώρες και είχαμε ταύτιση απόψεων. Είναι ένας προπονητής που κτίζει ομάδες. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι στελεχωμένος με μία δυνατή ομάδα, η οποία είναι σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Γκούλα ως διοίκηση και θα τον στηρίξουμε. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να κάνει υπομονή και να στηρίξει την προσπάθεια. Κτίζουμε μία ομάδα όχι για το σήμερα αλλά και για το αύριο. Όλοι μαζί θα επαναφέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία 10 χρόνια».

Από την πλευρά του ο Γκούλα ανέφερε πως, «είναι τιμή μου που έρχομαι σε αυτή την ομάδα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτή την ομάδα και τον κόσμο», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές είπε ότι, «πρέπει να κοιτάξουμε την ποιότητά τους, τη δυναμική τους, θα δώσω ευκαιρίες και θα ανοίξω πόρτες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει να βγάζω νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Στη συνέχεια δήλωσε ότι, «τα στατιστικά είναι σημαντικά αλλά κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Στόχος μου είναι να φτάσω τον Απόλλωνα στο πιο ψηλό επίπεδο μέσω της σκληρής δουλειάς».

Για τις μεταγραφές είπε πως, «πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να βρούμε καλούς παίκτες. Συζητάμε καθημερινά με την διοίκηση σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούμε. Χρειάζεται πρώτα να τσεκάρουμε το υπάρχον ρόστερ και την πορεία να βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε».

Σε ερώτηση για το τι έμαθε για τον Απόλλωνα πριν έρθει στην Κύπρο είπε ότι, «πάντα με αρέσει να ακούω το όραμα της ομάδας, αυτά που μου είπε ο πρόεδρος με ικανοποίησαν. Είδα βίντεο και πληροφορικά για την ομάδα. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα για μένα, ήρθα σε πολύ μεγάλη ομάδα».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα