Οι ρεβάνς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στα Κύπελλα Ευρώπης με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Οι ρεβάνς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στα Κύπελλα Ευρώπης με σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus. Europa League και Conference League με τις πιο δυνατές αποδόσεις.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Και νέα εφαρμογή στο App Store εδώ: http://bit.ly/megabet-plus

Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Μπότεφ δίνει 4.54, ενώ για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 1.72. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.88. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.98. Στο 1.78 το GG, στο 2.01 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ίντερ ντ’ Εσκάλδες - ΑΕΚ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ίντερ δίνει 13.09, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 1.19. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 8.26. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.37, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 3.15. Στο 1.90 το GG, στο 1.84 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΙΝΤΕΡ ΝΤ' ΕΣΚΑΛΔΕΣ - ΑΕΚ

Βόιβοντινα - Άγιαξ: Στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Βόιβοντινα δίνει 4.88, ενώ για νίκη του Άγιαξ δίνει 1.61. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.26. Όσον αφορά το over 2.5 γκολ δίνει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.31. Στο 1.65 το GG, στο 2.20 το NG.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒOΙΒΟΝΤΙΝΑ - ΑΓΙΑΞ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Megabet Plus και στα social media (Facebook: @megabetplus, Instagram: @megabetplus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές!

Δειτε Επισης

Απαντά στην ΑΕΚ η Ανόρθωση-« Η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους»
Δακτυλοδείχνουν Ανορθωσιάτες για την επίθεση στο γραφείο Καραπατάκη-«Το ποτήρι της υπομονής έχει… ξεχειλίσει»
Αγώνες που κρύβουν παγίδες με φαβορί και αουτσάιντερ στο κυπριακό πρωτάθλημα-Μοναδικές τιμές στη Fonbet
Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση