Έκανε τη διαδρομή κόλαση-παράδεισος η Πάφος, αλλά υπέταξε την CSKA στο Aλφαμέφα Αρένα

Η Πάφος ήταν μερικά δευτερόλεπτα μακριά από ένα πικρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League, όμως ένα γκολ του Λουκάσεν στο 90+7 της κανονικής διάρκειας του αγώνα απέναντι στην CSKA, έστειλε το ματς στην παράταση, όπου σημείωσε άλλα τρία γκολ και πέρασε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Παρότι η Πάφος από την αρχή του αγώνα ήταν καλύτερη και έψαχνε το γκολ, εντούτοις δεν τα κατάφερε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Μάλιστα, η CSKA έμεινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με δέκα παίκτες. Ο Φουρτάδο δέχτηκε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ντράγκομιρ, με τον διαιτητή να τον στέλνει στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό ήταν το ίδιο, με την κυπριακή ομάδα να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Όλα αυτά μέχρι το 90+7, όταν ο Λουκάσεν έπειτα από φάση διαρκείας, πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της βουλγαρικής ομάδας και άνοιξε το σκορ, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στο 3ο λεπτό της παράτασης, η Πάφος σκόραρε εκ νέου με τον Τζάτζα για το 2-0, ενώ στο 98' έκανε το 3-0 με τον Άντερσον.

Στο 117' η Πάφος σημείωσε και τέταρτο γκολ, όταν μετά από μπαλιά του Pelagio, o Daskalov στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Γκόλνταρ, Λούκασεν, Πηλέας(90′ Ναμ), Μπρούνο (59′ Κορρέια), Ντράγκομιρ,Σούνιτς (45′ Άντσερσον), Πέπε(79΄Βαλακάρι), Τάνκοβιτς (79′ Ηλία), Ζάιρο, Τζάζα

ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 (Βαλεντίν Ίλιεφ): Μαρίνοβ, Φουρτάδο, Ιβάνοβ, Τσένοβ, Ραπνουίλ(91′ Μάρκοβ), Πίστσεβιτς, Ντασκάλοβ, Κιρίλοβ (83′ Ίλιεβ), Καραγκάρεν(57′ Μπουζόν),Θάλις (71′ Ουμαρμπόεβ), Ιλιέφσκι( 71′ Οκτάβιο)

Επόμενος αντίπαλος της Πάφου θα είναι η Κλουζ Ρουμανίας, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις επόμενες δύο Πέμπτες 22 και 29 Αυγούστου.

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα