Η φιλική επτάρα του Απόλλωνα, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι μεταγραφές

Την προετοιμασία του Απόλλωνα για την πρεμιέρα, το φιλικό με την Καρμιώτισσα, ως επίσης και το κεφάλαιο μεταγραφών σχολίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον Supersport Fm, o κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε αρχικά στο φιλικό απέναντι στην Καρμιώτισσα, όπου η ομάδα του επικράτησε με 7-1 τονίζοντας πως «ήταν απλά ένα φιλικό, δεν πρέπει να μας παρασύρει η έκταση του σκορ (7-1). Μας ικανοποίησε η ετοιμότητα. Χαμηλώνουμε τους τόνους, είμαστε νέα ομάδα και συνεχίζουμε. Η ομάδα έδειξε να έχει ρυθμό, ομοιογένεια, αλλά υπάρχουν τρομερά περιθώρια βελτίωσης».

Όπως υπέδειξε «δεν σκεφτόμαστε τους στόχους αυτή τη στιγμή. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στην ομάδα. Ο Απόλλων είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, αλλά θα είναι άδικο να βάλουμε πίεση σε μια νέα ομάδα. Ο Απόλλων είναι σε καλά χέρια με τον Αντριάν Γκούλα στο τιμόνι, έχουμε καλό υλικό και θέλουμε χρόνο για να επανέλθουμε εκεί που αρμόζει στην ομάδα».

Σε ότι αφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, επισήμανε πως «έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή και περιμένουμε ένα γεμάτο Στάδιο Άλφαμεγα, για να νιώσουμε την στήριξη του κόσμου μας».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών ανέφερε ότι ο κατάλογος Α είναι συμπληρωμένος και δεν θα αποχωρήσει κανείς μέχρι την επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola
Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan