Ο Σαμάτα, η Ομόνοια και στη μέση ο ΠΑΟΚ

Το νέο όνομα στη λίστα, για τη θέση του επιθετικού στην Ομόνοια, ακούει στο όνομα του Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Δύο είναι τα δεδομένα, η Ομόνοια ψάχνει για επιθετικό και ο Αλί Σαμάτα του ΠΑΟΚ για ομάδα. Το κατά πόσον τα θέλω των δύο πλευρών θα συνδυαστούν στο τέλος και θα επέλθει συμφωνία, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία.

Πάντως ο ΠΑΟΚ θέλει να αποφορτιστεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή παραχώρησή του. Το θέμα πλέον στρέφεται στο οικονομικό σκέλος και στα θέλω του ποδοσφαιριστή, αλλά και στα χρήματα που δίνει το τριφύλλι για να τον κάνει δικό του.

Δεν αποκλείεται να προκύψει μία συμφωνία μέσω διακανονισμού όπου και οι δύο ομάδες θα πληρώνουν από ένα ποσό τον ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύγισε τον ΑΠΟΕΛ και έκανε άλμα Ευρώπης η ΑΕΚ
Άλωσε το Άλφα Μέγα και χαϊδεύει τον τίτλο η Πάφος-Υπέταξε τον Άρη στην έδρα του
«Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και ήταν ένας δικός μας μονόλογος και δίκαια κερδίσαμε»
Θα παίξει με την ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων του «τριφυλλιού» o Γιώργος Καραγκούνης
«Όταν κερδίζεις, απολαμβάνεις καλύτερα τον ύπνο σου»
Το ζεύγος Μπέκαμ γιόρτασε μαζί με Μέσι και Σουάρες
Η εκπληκτική ομάδα του Εσπίριτο Σάντο μπήκε στο ίδιο κάδρο με την πρωταθληματική Φόρεστ του 1978
Μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ναν-«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος, τιμή μου που θα συνεχίσω»
BINTEO: Χάος και άγριο ξύλο σε τοπικό αγώνα στην Ελλάδα-Μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν παίκτες
Αποκαλύψεις Αντωνίου για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Συμφωνήθηκαν τα βασικά, απέμειναν κάποιες λεπτομέρειες»