Μπαίνει ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος αλλά ρίχνει κλεφτές ματιές σε Αραούχο και Στεπίνσκι

Η Ομόνοια μπαίνει ξανά το βράδυ της Κυριακής στη μάχη του πρωταθλήματος, αφού θα κάνει αγωνιστεί απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος, με μοναδικό στόχο την δεύτερη νίκη της, στην μάχη που θα δώσει για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι πράσινοι πάνε πάνοπλοι σε μια δύσκολη έδρα και θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία που ξεκίνησε από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, η οποία τους οδήγησε στους ομίλους του Conference League.

Μάλιστα, για το τριφύλλι, φαίνεται ότι τα προβλήματα επιλύθηκαν και στην περίπτωση του Λοΐζου Λοΐζου, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται σιγά σιγά να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, για τον οποίο οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι κοντά στο να πει το «ναι» στους πράσινους και να ενεργοποιήσει την καλοκαιρινή μεταγραφική βόμβα. Το σκηνικό γύρω από την μεταγραφή ή όχι του Αραούχο, θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα.

Στο μεταξύ, σε μια άλλη εξέλιξη, η Ραπιντ Βουκουρεστίου, φαίνεται να θέλει να κάνει δικό της τον Μάριους Στεπίνσκι, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης στη Ρουμανία.

Η Ραπίτ, σύμφωνα πάντα με τους Ρουμάνους, είναι σε επαφή με την Ομόνοια για τον Στεπίνσκι και προσφέρει ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Σημειώνεται ότι η Ραπίντ ξεκίνησε άσχημα το νέο πρωτάθλημα, αφού μετά από επτά αγώνες έχει οκτώ βαθμούς, με μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κβιλιτάια λαμπρός τον οδηγεί-Κέρδισε την Ομόνοια ο Άρης
Έσπασε την έδρα του ΑΠΟΕΛ με τον Φαράζ η ΑΕΚ
Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan