Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το ποδόσφαιρο αλλά για όσους παρεκτρέπονται και γι’αυτό υπάρχουν τα δικαστικά όργανα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας μετά την ολοκλήρωση της άτυπης συνεδρίας μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων Α’ κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο κράτος και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης λέγοντας πως είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε.

«Είμαστε εδώ για να λύσουμε από κοινού τα προβλήματα. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δημόσιες παρεμβάσεις εκατέρωθεν. Λύνονται σε κλειστές αίθουσες, ανταλλάσσονται απόψεις, χωρίς ετσιθελισμό και από τους μεν και από τους δε ώστε να βρίσκονται οι λύσεις», σημείωσε.

Περαιτέρω ο κ. Κούμας, ανέφερε πως η ΚΟΠ έχει κάθε καλή διάθεση ενώ ανέφερε πως τόσο η Ομοσπονδία νόσο και τα σωματεία ζήτησαν συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας. Επιπρόσθετα ανέφερε πως θα ενημερωθεί σχετικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «ο οποίος θεωρούμε ότι είναι ο πρώτος σε τάξει πολίτης του κράτους, αλλά είναι και φίλαθλος και ξέρει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και θεωρούμε πως θα βρούμε τις σωστές λύσεις για να μην πεθάνει το ποδόσφαιρό μας».

Ο κ. Κούμας ανέφερε πως στόχος είναι να μην υπάρχουν επεισόδια και θύματα, αλλά από την άλλη τόνισε πως ο άλλος στόχος είναι πως το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ζωντανό.

Την ίδια στιγμή τόνισε πως λύσεις υπάρχουν, οι οποίες είναι σωστές, ωστόσο υπέδειξε πως θα πρέπει όλοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας