Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, η οποία χωρίζεται σε τρία μέρη και όπως κάθε φορά, έτσι και σε αυτούς τους αγώνες, η Fonbet προσφέρει στο κοινό πλούσια στοιχηματική δράση.

Την αυλαία της αγωνιστικής, ανοίγει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καρμιώτσσα Πολεμιδιών και Απόλλωνα Λεμεσού, με τους φιλοξενούμενους να φιγουράρουν ως φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.57, ενώ στον αντίποδα η νίκη των γηπεδούχων, προσφέρεται στα 5.90. Την ίδια ώρα το ισόπαλο αποτέλεσμα, προσφέρεται στα 4.40.

Στο δεύτερο σκέλος της αγωνιστικής, περιλαμβάνεται το βαρωσιώτικο ντέρμπι, όπου η Ανόρθωση υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, με τη νίκη για την Κυρία να δίνεται στο 1.92, ενώ από την άλλη το διπλό για τους ερυθρόλευκους προσφέρεται με απόδοση στα 4.20. Επίσης, το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στα 3.60. Παράλληλα, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας, με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού να προσφέρονται για νίκη στα 2.25 και την ομάδα από το Δασάκι στα 3.00. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτό έχει απόδοση στα 3.90.

Την ίδια μέρα, η Ομόνοια 29ης Μαΐου φιλοξενεί την Ομόνοια Αραδίππου, με τη νίκη των γηπεδούχων να δίνεται στα 2.20 και το διπλό να έχει απόδοση 3.60. Η ισοπαλία επίσης, προσφέρεται στα 3.25.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με άλλους τρεις σπουδαίους αγώνες, με τα φώτα φυσικά να πέφτουν στο ΓΣΠ, όπου ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Η νίκη των γαλαζοκιτρίνων προσφέρεται με απόδοση 2.10, ενώ από την άλλη το διπλό για τους Λαρνακείς, δίνεται με απόδοση 3.65. Το ισόπαλο αποτέλεσμα επίσης, δίνεται στα 3.45, ενώ για όσους θεωρούν ότι θα επιτευχθούν πάνω από 2.5 γκολ, η επιλογή αυτή δίνεται στα 2.05.

Την ίδια ώρα, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Άλφαμεγα, καθώς ο Άρης Λεμεσού φιλοξενεί την Ομόνοια. Η νίκη για την Ελαφρά Ταξιαρχία, δίνεται με απόδοση 2.10, ενώ το διπλό για τους πράσινους είναι στα 3.60. Όσο αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτό προσφέρεται στα 3.60.

Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, είναι ανάμεσα σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Πάφος FC, με την παφιακή ομάδα να φιγουράρει ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.40, ενώ ο άσος προσφέρεται στα 8.50. Η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος είναι στα 5.00.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου (Instagram, TikTok, Youtube, Facebook).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις! *Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να λάβετε 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα.

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο