Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας

Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση του νέου προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα είναι ο τρίτος που θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών στη φετινή χρονιά.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με το Μανόλο Χιμένεθ, ενώ προηγουμένως φαίνεται να έλαβαν αρνητική απάντηση από τον Πογιέτ.

Το σκηνικό με τον προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα την ίδια ώρα, όμως οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, σε ανακοίνωση τους επιρρίπτουν την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας τους, στον Πρόδρομο Πετρίδη.

Σε ανακοίνωση τους οι πορτοκαλοί, αναφέρουν, πως, «είναι πραγματικότητα πως η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για το ΑΠΟΕΛ και η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο απέχει πολύ από τις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο περήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Ένας κόσμος ο οποίος είναι εκ φύσεως κάτι περισσότερο από περήφανος και κάθε εβδομάδα παραδίδει μαθήματα οπαδισμού εντός και εκτός Κύπρου ακολουθώντας την ομάδα παντού, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ένας κόσμος που δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με πεμπτοέκτες θέσεις και καλά κάνετε να πάρετε το μήνυμα άπαντες εκεί στον Αρχάγγελο από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, γιατί η υπομονή μας άρχισε να στερεύει…Τοποθετούμαστε σήμερα, τρεις μέρες μετά την ήττα, γιατί εμείς ουδέποτε παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Γιατί εμάς ο συνειδητοποιημένος λόγος μας συνοδεύεται από συνέπεια και πράξεις και αυτό το ξέρουν πολύ καλά εχθροί και φίλοι...».

Πρόδρομε Πετρίδη, συνεχίζει η ανακοίνωση, ως ο “καπετάνιος του πλοίου” φέρεις μεγάλη ευθύνη για τα όσα βλέπουμε. Για μια ακόμη χρονιά επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος ! Είχες φέτος την ευκαιρία να κτίσεις μια ομάδα με γερές βάσεις και εξαιρετικές προοπτικές. Εκ του αποτελέσματος, οι επιλογές των προπονητών που έφερες αποδεικνύονται λανθασμένες και τώρα αναγκάζεσαι να φέρνεις τον ένα μετά τον άλλο για να σώσεις την κατάσταση…

Ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Η στήριξη που λαμβάνετε τα τελευταία χρόνια ακόμα και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι άνευ προηγουμένου! ΟΦΕΙΛΕΤΕ να μπαίνετε στο γήπεδο με το μαχαίρι στο στόμα, να ματώνετε τη φανέλα που φέρει τα πέντε ιερά γράμματα !! Δεν ανεχόμαστε από κανένα ποδοσφαιριστή να περπατάει αδιάφορα μέσα στο γήπεδο και να μη δίνει τη ψυχή του για την ομάδα !! Δε ντρέπεστε ρε, ούτε μια ομάδα αγροτικού που δεν ξέρει να αλλάξει δύο πάσες δεν κερδίσατε;

Εν κατακλείδι, έχετε μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξετε την κατάσταση!! Ξέρετε πολύ καλά πως η ανιδιοτελής μας υποστήριξη και αγάπη για το ΑΠΟΕΛ, μπορεί να μετατραπεί σε οργή για όσους το πληγώνουν και φέρουν ευθύνη για αυτό που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο… Και το ξαναλέμε, αυτό αφορά όλους!!

Το ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του είναι γεννημένοι να πρωταγωνιστούν και να μεγαλουργούν!!

Δειτε Επισης

Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή