Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy | ΕΑΣ

Η Megabet Plus προσφέρει δύο σημαντικά παιχνίδια του Nations League με 0% γκανιότα στο κουπόνι Παρασκευή, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό για τους παίκτες. Το Ουγγαρία - Ολλανδία φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες, ενώ το Τσεχία - Αλβανία υπόσχεται σκληρές μονομαχίες, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτά τα ματς είναι ιδανικά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με κορυφαίες αποδόσεις.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στο www.megabetplus.com.cy, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Και νέα εφαρμογή στο App Store εδώ: http://bit.ly/megabet-plus

Τσεχία - Αλβανία: Το ματς Τσεχία - Αλβανία προσφέρεται με 0% γκανιότα από τη Megabet Plus, με το over 2.5 γκολ να έχει απόδοση 2.11 και το under 2.5 γκολ 1.70. Η ισορροπία των δύο ομάδων ίσως οδηγήσει σε αμφίρροπο ματς, με την απόδοση 2.11 να σκοράρουν και οι δύο και 1.68 να μη σκοράρουν και οι δύο, να προσφέρουν ενδιαφέροντα στοιχηματικά ενδεχόμενα για τους παίκτες που κυνηγούν την καλύτερη επιλογή.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΣΕΧΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ

Ουγγαρία - Ολλανδία: Στην αναμέτρηση Ουγγαρία - Ολλανδία, η Megabet Plus προσφέρει το ματς με 0% γκανιότα, με το over 2.5 γκολ να αποδίδει 1.76 και το under 2.5 γκολ 2.03. Επιπλέον, η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.76, ενώ αν δεν σκοράρουν και οι δύο, η απόδοση είναι 1.99. Αυτές οι αποδόσεις προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες για όσους προβλέψουν σωστά τον ρυθμό του αγώνα.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης και η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια υπόκειται σε όρους και προϋποθέσεις.

Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Megabet Plus και στα social media (Facebook: @megabetplus, Instagram: @megabetplus) για να μαθαίνεις όλες τις προσφορές!

Δειτε Επισης

Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις